Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
tema u vezi korisnih informacija o skuteru/motociklu koji se prodaje
mhr-team:
--- Citat: te-te-ac - 31 Listopad, 2011, 11:03:19 ---ja mu dao slike i onda niskim statom po bemiksa.. kad je doso ono grob.. :toothy9:
al nije toliko vazan ni taj bemiks koliko koliko je vazno da me kiza ponovo vidi i zavoli :love4:
--- Kraj citata ---
ljubav je presudila... kiza je uzeo BMX-a ;D
te-te-ac:
@ mhr - how yes no :glasses9:
a sto se tice teme.. neznam koliko je to pametno.. mozda bude neki šupčić od čoeka i ode kupit pikirano vozilo od svoga best frenda i tako nastane ex frendšip.. :nevin: :toothy12:
nakraju neko se veseli vozilu a neko ispadne i.d.i.o.t. :binkybaby:
:supak:
eladio:
koliko truda..
vec to je dovoljan razlog da se prijedlog usvoji..
jedini problem je sto nemam vremena sve procitat.. moze li mi netko reci sta je u biti prijedlog, ali onako rezimirano? treba neka tema da bude sticky ili sta vec? :toothy3:
CoK:
zasebna tema gdje se stavljaju linkovi na oglase vezano uz kupnju vozila
kada netko pokaze zanimanje za odredeno vozilo, zaljepi link u temu i trazi od forumasa da podjele informacije u svezi istog, ukoliko poznaju doticnu osobu/vozilo ili zive u neposrednoj blizini, ili bilo kakvu informaciju what so ever dali bi trebao ili ne kupiti to vozilo, potvrdenu argumentima ofc
koliko sam ja skuzio :frajer:
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: CoK - 09 Studeni, 2011, 09:27:08 ---zasebna tema gdje se stavljaju linkovi na oglase vezano uz kupnju vozila
kada netko pokaze zanimanje za odredeno vozilo, zaljepi link u temu i trazi od forumasa da podjele informacije u svezi istog, ukoliko poznaju doticnu osobu/vozilo ili zive u neposrednoj blizini, ili bilo kakvu informaciju what so ever dali bi trebao ili ne kupiti to vozilo, potvrdenu argumentima ofc
koliko sam ja skuzio :frajer:
--- Kraj citata ---
ni sam ne bih to bolje sročio! :headbang:
Mr.E jel ideja usvojena?početak realizacie? :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju