Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
tema u vezi korisnih informacija o skuteru/motociklu koji se prodaje
kiza-iz-kvarta:
pretpostavljam da se dosta ekipe s foruma "opeklo" prilikom kupnje skutera,motocikla ili nekog drugog vozila....prodavač je prodao priču u stilu ...da,da sve novo...a nova je bila samo svijećica :icon_biggrin: pa kad ste taj motor kod kuće ili kod nekog majstora detaljnie analizirali skontali ste da ste naguženi i da vam je uvaljeno smeće,a onda pojedeni živci i nokti,prijeteće poruke i zvekete s osobom koja vas je nasanjkala,a u većini slučajeva niste uspjeli vratit kupljen sepet i dobit novce nazad pa ste ga se išli brže bolje riješit za bilo koju lovu i pojest vnugo do kraja :laughing7:
a najveća fora je što se nakon toga di ste svima priznali da su vas zaebali, uvijek nađe neki glavonja s foruma sa spikom .....joj,pa to i je bio skuter od frendove jetrvine zaove,traktor ju je pokupio i prešao preko skutera ....ili tu su ležaji tolko puta mjenjani da smo ih upresavali rukom....
naravno većina ljudi kupuje vozila od prijatelja,poznanika i osoba koje su većinom iz njihovim krajeva :icon_thumright:
ali X puta se zna dogodit da si pikirate neki skuter na njuškalu,cijena do jaja,na oko lijepo izgleda,kontaktirate čovijeka on kaže da je skuter 500km udaljen od vas....unatoč tomu,svejedno se vidite u kombinaciji,rješite si prijevoz,nakon 5 sati taliganja dolazite do čovjeka i nakon kratkog vremena shvatite da ste bacili 1000kn na putne troškove,a mogli ste cjelu subotu cugat u lakeu sa zdenkom za tu lovu :headbang:
bit ove moje teme je,da bi se izbjegle takve neugodne situacije,da se otvori tema s nazivom npr. KORISNE INFORMACIJE O OVOM VOZILU..neš na fpru kao što je iwo napravio u offtopicu "njuškalo bisere"....klikneš na temu i onda unutra samo staviš link s njuškala,plavog oglasnika,auta.hr i dr.oglasnika i vjerojatno će netko s foruma znat nešto o napikiranom vozilu......kao npr.
KORISNE INFORMACIJE O OVOM VOZILU
zanima me ova SRka 150 iz ličko-senjske županie ......http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/aprilia-sr150-150-cm3-karambol-oglas-3561763
i ukolko netko s foruma skuži da pozna vlasnika i navedeni skuter,napiše u temu nešto u stilu ...zna dečka,sletio je u provaliju sa skuterom i ubio jadnog furbya,tu ti je i rama dobila,napuko je mali blok kod auspuha,čuo sam kako radi maška,sve u njoj čekića i čini mi se da ima hrčka u deklu :laughing7: ili kako bi gumy rekao ...a igor,ubijena je ova srka :hello:
naravno,ukoliko znate osobu koja prodaje motor,a znate isto tako osobu koja se sprema uzeti ponuđeni motor,lagano na PM mu odgovorite što znate o dotičnom motoru i vlasniku i tako sebe ne stavite u negodnu situaciju....
smatram da je ovo jedna od rijetkih "pametnih" stvari koje sam napisao na forumu,stoga ne bi bilo loše da se usvoji :glasses9:
wonderkid:
:notworthy:
formoz:
rijetko te tvoje dosjetke budu od neke koristi, al ovo bi mozda cak i moglo pomoc
mark055:
takav isti polupani sr bio sad na meetu u županji
ili to i je taj xD
Aprilia97:
ako ga ovaj proda svaka mu čast..kiza trebalo bi to napravit,stvarno si se dobro sjetio :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju