Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

tema u vezi korisnih informacija o skuteru/motociklu koji se prodaje

<< < (3/6) > >>

anton55:
sve pohvale na temu

kiza-iz-kvarta:
ta srka je bila u županji na meatu,lik je radio na moretu ove godine i na povratku za vk je kupio motor u gospiću ili otočcu i krenuo s njim za vk i sletio u provaliju..... :notworthy:

drnda,nisi mi samo ti bio pred očima kad sam radio temu  :laughing7: ....da se dosta ljudi s foruma tu nakupit (uključujući i mene kad sam vjerovao na riječ smetlaru doli od matere i od ćaće za ono smeće od FXR-a koje sam kasnie donirao nadolazećim kvartovskim generacijama da se uče glumit W-a !)

ne vjerujem da bi gamy to rekao,nije ti on iz minkena  :dontknow: on bi rekao sigurno....a lega,taj sr je šljussss!

čekamo odgovor od nadležnih forumskih organa da li će ideja ugledat svijetlo dana!  :glasses9:

Drnda:
ne kupuj bmx . ubiven je  :dontknow:

mhr-team:

--- Citat: Drnda-1 - 31 Listopad, 2011, 00:54:22 ---ne kupuj bmx . ubiven je  :dontknow:

--- Kraj citata ---

:laughing7:

mladi tengeri poput boleta su ih poubivali  :laughing7:

te-te-ac:

--- Citat: Drnda-1 - 31 Listopad, 2011, 00:54:22 ---ne kupuj bmx . ubiven je  :dontknow:

--- Kraj citata ---

ja mu dao slike i onda niskim statom po bemiksa.. kad je doso ono grob..  :toothy9:

al nije toliko vazan ni taj bemiks koliko koliko je vazno da me kiza ponovo vidi i zavoli  :love4:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju