Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
jesi ti svog slozija do kraja?ako jesi daj reci koji ti je setup...meni moj bas i ne trosi malo...4.6 litre ali prerpostavljam da je zato sta mi je remen u kur*u i prevrtaje na startu dok voznja otvorenom cestom trosi 3,7
a valjda ce mi sisti neku novci za mjesec dana pa cu napraviti neki servis...mislim prominiti remen, mikro remen, rolice, centralni feder (staviti cu malossi ljubicasti sa TC-om) i nakon toga kad počnem raditi stize nova kaciga i gume
Svječicu si zaboravio Zašto ljubičasti feder,rađe stavi novi serijski i TCA kaj se tiče guma to odgađam već sto godina,svaki put kad ih mislim stavit nekaj iskrsne i odu pare na druge stvari,al sad ću morat jel je katastrofa za vozit,vidilo je par članova na meetu kak odleti zadnji kraj u zavoju kad pokušam malo žešće uletit
od guma idu vjerojatno pirelli evo...evo gume su prelose znaju odjednom naglo proklizat
malo previse naljepnica za moj ukus al imace
recite mi kad stavim bijeli centralni umisto serijskog koliko tribaju lakse rolice da budu isti okretaji?
jesi proba ili govoris napamet? zelin isprobati, pa cu odluciti...samo me zanima koliko lakse rolice tribaju 0.3 - 0.5 grama??