Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli midrace radilica i ležajevi za nju!?

<< < (18/35) > >>

danc00:

--- Citat: ivanm - 28 Listopad, 2011, 15:19:29 ---zemi ovu motoforce racing sa 12mm klipnjačom.. 105€

MF30.16605/12

--- Kraj citata ---

Ljudi koji je sad to k**ra*??? Naručil radilicu, možda mogu još prekinut, tj moram!

Našel sam na scooterattacku (onoj staroj verziji) kod opisa dotične radilice piše!

"PAZITE" Radilica ima dimenzije 12x16x13, stoga redukcijski igličasti 10x17x13 NE PAŠE!!

Kaj je to zbilja istina, jer onda sam napravil sranje i to veliko....jel ko uopče imal tj jel ko uopče ima tu radilici da mi more mjere reći

A jeste me najebali  :1think:

doritos:
a ti si narucio radilicu koju?? 10 ili 12 bolcna klipnjace??

ivanm:
ak je stvarno tak, storniraj ju... al koji ležaj onda ide u nju? 12x16x13? to je ležaj čini mi se za pežo jetforce...
ma jesu zakomplicirali bezveze...
na koju radilicu onda paše taj redukcijski ležaj, na stage6?

danc00:

--- Citat: doritos - 30 Studeni, 2011, 23:37:41 ---a ti si narucio radilicu koju?? 10 ili 12 bolcna klipnjace??

--- Kraj citata ---

Pa MOTOFORCE 12mm ste rekli u pizdu strininu....da bu 10mm preslaba, tj da je bolja 12+taj redukcijski ležaj

Da bi sad kopal po forumima ko blesav i našel da zbilja stage 6 ne paše na MF adilicu :BangHead: :BangHead:

MF je 12x16x13, sad ak ne poništim narudžbu moral bum i 12mm klip kupiti...malo sutra

E lud sam sad, skinul bum sa serijske radilice ležaje, i del nove SKF i opet složil i vozil se tak dok ide, radilica je ko nova, ak pukne klipnjača onda bum znal da sam zajebal, ak ne super...nebuju mene radilice jebale!

P.S ivanm- da to je valjda ležaj za tu njihovu 12mm radlicu.

ivanm:
evo stihlov igličasti 10x16x13  :icon_biggrin:
http://www.lsengineers.co.uk/needle-cage-10x16x13-stihl-part-no-9512-933-2382.html
http://northwoodsaw.com/store/index.php?l=product_detail&p=1048
ima sigurno za nabaviti u stihl servisu.. a možda ima i u lagerosu, ležaj tradeu..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju