Tehnički kutak > Tuning skutera
Minarelli midrace radilica i ležajevi za nju!?
danc00:
Čekajte, vi mislite da će ova motoforce puknut na midrace setupu?
Onda opet moram taj novi igličasti kupovat....na kraju me dođe 120€...
Kaj zbilja mislite da 10mm radilica preslaba za MIDRACE, a zbilja jače od toga nejdem!?
PS- cijena radilice motoforce 10mm i 12mm su iste!
pralas:
--- Citat: danc00 - 28 Listopad, 2011, 16:09:20 ---Čekajte, vi mislite da će ova motoforce puknut na midrace setupu?
Kaj zbilja mislite da 10mm radilica preslaba za MIDRACE, a zbilja jače od toga nejdem!?
--- Kraj citata ---
dok je god gore yasuni r i dobar iglicasti(malossi mhr) ja ti garantiram 100% da nece biti problema!
Josip:
--- Citat: danc00 - 28 Listopad, 2011, 16:09:20 ---Čekajte, vi mislite da će ova motoforce puknut na midrace setupu?
--- Kraj citata ---
ajde bogati, molim te, stavi 12mm
danas sutra ako slucajno ides sta mjenjat nemas straha i imas sve u pripremi :icon_thumright:
moj se brat tako sj#bo i uzeo polini racing 10mm (due, nardo i drustvo)
i sad si ja moram uzet radilicu 12mm i slozit drugi blok (neki HE) da bi iskoristio djelove koje imam :sad3:
pajo:
kod mene je mhr igličasti vrisnuo na 4tkm 10mm tako da pripazi na mijenjanje igličastog...
EDIT:8tkm malo se zaj#bo :drunken_smilie: :drunken_smilie:
ivanm:
i ja kažem, 12mm uzmi i bok.. danas sutra moš stavit klip koji hoćeš, a ne ovo g#vn% 10mm ko od starog tomosa bolcna heheh...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju