Tehnički kutak > Tuning skutera
Minarelli midrace radilica i ležajevi za nju!?
danc00:
--- Citat: ivanm - 05 Prosinac, 2011, 18:01:32 ---bega je na ditech bloku imao 12mm bolcnu..
--- Kraj citata ---
Kaj nema italkit sa 10mm bolcnom :dontknow:
pralas:
bega je imao bgm evo 12mm na c16 i italkit
ja sam imao bgm evo 10mm na roost sprintu i metrakitu...
uglavnom,dobra odluka...samo mhr lezaj gore i nema zime,ako je meni 300km izdrzao lezaj od 10mm na 13 000+ okretaja,tebi ce drzati bez ikakvih problema 5 000 kilometara na 10 000+ okretaja...
samo mjenjaj iglicasti svakih 5-6000km radi sigurnosti,sretno :icon_thumright:
ivanm:
--- Citat: danc00 - 05 Prosinac, 2011, 18:05:32 ---Kaj nema italkit sa 10mm bolcnom :dontknow:
--- Kraj citata ---
ja sam slagao i begin i pralasov blok pa znam ;D
doritos:
radilica 10mm je taman do slabijeg miderace, koji trenutno i imaš...
al bik jean, kombinacija 12mm radilica i kupis kasnije italkit klip za Piaggio koji je 12mm bolcen i na to sve mozes koji oces spuh staviti i razlika je nebo i zemlja cim stavis jaci auspuh. klip za pia ti je nekih 39eu, za italkit.
al moras donejti odluku jel oces ostat na tom slabijem mideraceu ili ces kasnije jaci spuh ili jaci kit i itd...zavisi kolko dugo budes vozio trenutni set up...al kazem , ako idem na novo sve, onda bi to tako bilo...da sam znao prije te stvari, nebi napravio takve greske i izbio si lovu iz djepa
al oke, kako got odlucis, dobro je :)
ivanm:
pa to i ja velim kad ide nova radilica, metni 12mm... jbt kupi u stihlu onaj ležaj koji ti taman paše unutra..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju