kolko priča oko te 12mm radilice bože dragi
kolko ljudi vozi normalno minarelli sa 10mm igličastim midrace i high end i ako se održava sve radi bez problema, puno filozofije ko i uvjek za ništa! prije godinu dvije se nije ni znalo maltene da postoji ta verzija radilice.
osobno nisam imao nikad tih problema a hvala bogu navozio sam se na minarelli mašini i izmjenjo kitova i auspuha i radilica i nikad nikakvih problema, kako kod mene tako i kom god smo složili skuter.
Meni se razletio novi iglicasti na radilici 10mm bolcne, znaci novo je gore bilo radilica Stage6 HPC, Airsal T6 Racing 2karike i Yasuni c16 city...nakon 700km je puko i izj#bo sve zivo...
Frendu s foruma Apriliji Topu ista stvar, puko iglicasti na Topovoj radilici sa 10mm iglicastim i ujebalo sve novo...
Naravno da moze raditi i sa 10mm bolcnom i da nista ne bude al riskiras bzvz...ako vec stavljas novu radilicu, stavi sa 12bolcnom i miran si i za kasnije ako ti pukne da stavis i jaci miderace ili race set up...
tako sam ja u pocetku razmisljao da cu samo sloziti miderace: replica-shot i na kraju zavrsio na ovo di i jesam sada XD rupa bez dna...