Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Gume MS  (Posjeta: 7702 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: Gume MS
« Odgovori #40 : 06 Studeni, 2011, 23:05:41 »
bitno da je ripna bila jaka, traktorski profil, bar na zimskoj. A tvrda ko kamen.

Offline beri von skuter

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Yamaha Neos
  • Moja Kaciga: Bieffe + jet
  • MojSpuh: giannelli next v2
« Odgovori #41 : 07 Studeni, 2011, 01:00:54 »
Kada je Dunlop-GY kupio Savu sigurno su prenjeli i dio tehnologije. Ako je Michelin kupio Tigar siguro su u Tigru dobili nešto od nove tehnologije.
Ja trenutno vozim GY UG7 proizvedene u sloveniji i guma je super, puno bolja od Savinih guma koje se proizvode u Poljskoj ili Turskoj. Isto tako ovo proljeće sam kupio Dunlop Streetresponse proizvedene u Tajlandu i nisam baš zadovoljan pogotovo po kiši. I dalje mislim da je bilo koja zimska guma bolja od ljetne ( po zimi naravno).Evo i jedan dobar članak 
http://www.radio-zelina.hr/clanak/guma-glavu-cuva/hr-1-1079-4.html   
Kad već pričate o starim gumama sjećate li se Čavlerica. Uz gume si dobio i dodatne čavle i polugu za montažu čavli.

Offline Lugburz

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Rukovodioc-pijanac
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Mjesto:
  • Moj Skuter: MojSkuter:
  • Moja Kaciga: Moja Kaciga:
  • MojSetup: MojSetup:
  • MojSpuh: MojSpuh:
« Odgovori #42 : 09 Studeni, 2011, 23:48:14 »
btw, pada mi na pamet ime Obilicevo. Oni stariji ce znat o cemu pricam (Ubilicevo  ;D )
ima san obilićevo gume na tomosu automaticu tamo prije 10ak godina :icon_biggrin: ,i ujak na fići rezervnu tvornicku NOVU :toothy3:
a doma jos uvjek imam 2 save iz 80ih,jedna je u yugu isto rezervna tvornicka i isto nekoristena,i jedna koja je bila u jednom stojadinu skroz malo koristena...ova druga stoji na garazi na svim vremenskin uvjetima i u zadnjig godinu dana nije izdusila ni za 0,1 bar :notworthy:
Rock out till your life is at an end

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #43 : 10 Studeni, 2011, 00:02:35 »
...ova druga stoji na garazi na svim vremenskin uvjetima i u zadnjig godinu dana nije izdusila ni za 0,1 bar :notworthy:

Jedino ako je skroz ispumpana nije izgubila pritisak  ;D

Guma na autu (ili motoru - svejedno) kad miruje (kad vozi je to manje izrazeno) mjesecno gubi oko 0,1 bar i to je normalno. To se smatra jako dobrim drzanjem tlaka. Takodjer i svakih 10 stupnjeva celzija manje temperature, tlak padne za cca. 0,1 bar ili malo vise od toga.

Offline Lugburz

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Rukovodioc-pijanac
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Mjesto:
  • Moj Skuter: MojSkuter:
  • Moja Kaciga: Moja Kaciga:
  • MojSetup: MojSetup:
  • MojSpuh: MojSpuh:
« Odgovori #44 : 10 Studeni, 2011, 20:22:53 »
dobio sam je kao rezervnu s bivsim autom,napumpao i kad je auto otislo ca samo je bacio na krov garaze i tu stoji vec 11 mjeseci,i svako malo je opipam da vidim jel izdusila.sad kad idem na otok bas cu izmjerit pritisak.
Rock out till your life is at an end