kakav overrange na city or midrace klasi? kakve gluposti?
nek si uzme top trophy ili neki slican kit, auspuh ostavi RR, dobar karb , dobar usis jer je na minarelliju jako mali (mislim na prirubnicu) i kupi variomat, eventualno polutku i to sve ljepo ustela i nek vozi slejdecih 20000 km bez problema.
sto se tice midracea NHF ali po pitanju koje postavljate mislim da nemate znanja za to a i budget vam je jako jako ogranicen!
Daj mi sad reci ovo, zašto OVERRANGE ne bi bio dobar na MIDRACE klasi, čak ako se radi i o Base(a ne radi se) klasi zašto ne bi stavio overrange? Šta možda smeta....
Može biti samo bolje, a i daljnja ulaganja u prijenos su završena, jer bolje od tog kompleta neće naći....
A ak ima 4-5T za ulupat u skuter bilo bi glupo da kupuje obične variomate i polutke, kad za istu cijnu more dobiti OVERRANGE komplet, i opet velim zake ne bi imalo smisla stavljat OR na midrace, objasni mi pa ti budem rekel OK nema i mirna Bosna! Variomat+remen+polutka+rolice+ventilvar i to te sve dođe i skuplje nego OR komplet a lošiji je!
A sad ak nema znanja bu se naučil...pa slaže sebi, kak si bude složil tak se bude vozil...ali za te novce je šteta ne kupiti dobru stvar pa si miran ! Druga stvar da slaže skuter ko večina dio po dio, onda razumijem da se nema novca za OR odmah, pa se kupuje variomat pa ostale sitnice, al kad veli da more iskeširati tolke n ovce onda nek slaže pošteno!