Dodje sezoni kraj, pa da skupim sve utiske i postavim parpitanja.
U ova 3mj. sa SF3 sam i vise nego zadovoljan, pogotovo kada uzmem sve lose kritike i komentare koje ste davali o njemu. Presao sam tek 1500km, ali to nije ni malo s obzirom na to da sam u ta 3. mj bio i na ljetovanju, dosta vremena i u skoli, na treninzima... ugl. motor je dobar, gume su jako lose(mozda ja ocekujem previse od gume ali..) cesto proklizu, lagano se pale, da ne pricam kako je kada naidjem na saht u krivini ili dok kocim.. Mali imam problema kada ga ne ozim vise od 3 dana teze pali(citaj jedva
) ali to je jedini prob. za sad
e sad na pitanja trebam li i kako ispustiti gorivo iz karburatora? Sto jos treba uraditi prije ostavljanja motora na zasluzeni odmor?
ps. moram pohvaliti start mog sf-cica, ima start(do 20-30kmh) bolji od vecine tuniranh skutera a kasnije ga blokade zezaju.. mana je sto je tezak, pokusao sam par puta Stoppie ali nema sanse(vjerojatno da ga ne znam izvesti) samo mi prednja guma proklize(moze i ovdje mali tutorial za stoppie).. A zaustavljanje ima bolje od bilo kojeg skutera na koji sam sjeo ipak 4 klipa naprijed i 2 klipa nazad cine cudo..