Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Par pitanja i pomoć oko PSA!!  (Posjeta: 3972 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Rossi

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
Odg: Par pitanja i pomoć oko PSA!!
« Odgovori #20 : 18 Listopad, 2011, 00:05:12 »
ajd vrati see. mišoo vratii se

1.45 km( 6 kn). ima u nas u bosni
kod nas tu salamu jedu i ljudi ..a da ne pricamo o psima xD
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline NeoDJW

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Djakovo
« Odgovori #21 : 18 Listopad, 2011, 07:26:35 »
sto ste svi zabrijali na tog cesara i dominaciju, copor, vodu copora... hahahhahahha... prije 4god sam uzeo kuju pit bulla imao sam 15god onda i odgojio sam ju bolje nego sto bi itko od vas s tim forama od tog cesara... svi mogu gledat tv i onda to prenet ovdje, a praksa 0 bodova ! tko nevjeruje slobodno moze doc u djk i ja mu pokazem kako PIT BULL slusa ! a ovo sto ti pas ode od tebe, to je sasvim normalno, on mora sebi dat ( ajmo reci ) ''oduska'' ja svoju kad pustim ako nista negovorim, ide glavom bez obzira i sve njuska i istrazuje, ali kad treba onda ide max 1m od mene, naravno sve ima svoju komandu... nemojte sad pocet pljuvat zbog toga sto sam poceo o cesaru i sto ste zabrijali na to, ali tako je... dok nije to bilo na tvu nitko nije ni spominjao COPOR DOMINACIJU bla bla ! kakav si ti prema psu takav ce i on biti prema tebi, ako si ti glup nemoze pas bit pametan i obratno ... pruzis mu ljubavi da ju on osjeti i cijeli zivot imas njegovo povjerenje i umrt ce za tebe, ubit za tebe, sve za tebe...  :headbang:       

opadanje dlake je vezano uz promjene godisnjeg doba, moja kuja se cijelu ovu godinu nije prestala linjat, znaci od 1mj do sada svaki dan da ju cesljam moci cu skinit dlake , dok prosle godine nije bilo tako, bilo je mozda max 2mj u cijeloj godini kada se linjala i tjt... mother nature
Never gave a shit, never gave a fuck.

Offline Miki-speedy

• Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Nexus 250
« Odgovori #22 : 18 Listopad, 2011, 11:03:53 »
sto ste svi zabrijali na tog cesara i dominaciju, copor, vodu copora... hahahhahahha... prije 4god sam uzeo kuju pit bulla imao sam 15god onda i odgojio sam ju bolje nego sto bi itko od vas s tim forama od tog cesara... svi mogu gledat tv i onda to prenet ovdje, a praksa 0 bodova ! tko nevjeruje slobodno moze doc u djk i ja mu pokazem kako PIT BULL slusa ! a ovo sto ti pas ode od tebe, to je sasvim normalno, on mora sebi dat ( ajmo reci ) ''oduska'' ja svoju kad pustim ako nista negovorim, ide glavom bez obzira i sve njuska i istrazuje, ali kad treba onda ide max 1m od mene, naravno sve ima svoju komandu... nemojte sad pocet pljuvat zbog toga sto sam poceo o cesaru i sto ste zabrijali na to, ali tako je... dok nije to bilo na tvu nitko nije ni spominjao COPOR DOMINACIJU bla bla ! kakav si ti prema psu takav ce i on biti prema tebi, ako si ti glup nemoze pas bit pametan i obratno ... pruzis mu ljubavi da ju on osjeti i cijeli zivot imas njegovo povjerenje i umrt ce za tebe, ubit za tebe, sve za tebe...  :headbang:       

opadanje dlake je vezano uz promjene godisnjeg doba, moja kuja se cijelu ovu godinu nije prestala linjat, znaci od 1mj do sada svaki dan da ju cesljam moci cu skinit dlake , dok prosle godine nije bilo tako, bilo je mozda max 2mj u cijeloj godini kada se linjala i tjt... mother nature
Upravo tako,ja sa svojom kujom pricam i govorim joj da je volim  :love7:
De stavi slike svoje kuje

Offline ziloryder

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Baotian
  • Moja Kaciga: Ixs
  • MojSetup: 72cc, Malossi 5.1g,
« Odgovori #24 : 18 Listopad, 2011, 14:53:50 »
Ja sve to sto ste naveli cijelo vrijeme pokusavam, al pricam s njim ko s covjekom, i kad ga zovnem dode, daj sapu, sjedi lezi, s tim stvarno nema problema al taj problem kad je ublizini neki pas, covjek bilo sta on mene ne sljivi, mozda bas ja u necemu grjesim al evo neke sam taktike sam stvorio nosim kekse nekakve sada uzase, i tako mislim da ce se situacija popravit, neo svaka cast pitt bulla je tesko odgojiti al su ustvari dobri psi  :icon_thumright: i jako pouzdani s njime mozes gdje hoces a mene napadaju s ovim cuckom drugi psi, dje god stignem,nego kad vec znas s pit bullovima aj mi reci kako cu odvratit ih od blizine kuce i sebe, ima ovdje susjed jednu kuju neodgojenu isto pitt ali to je nasilno boze sacuvaj jednom sam samo prolazio i skoro je iscupala ogradu zubima, kako da mu pokazem a da me nezapamti slucajno na cesti kad bude odvezana??? Sad ga vodim u setnju pa cu bacit koju fotku :icon_thumright: i video

pruzis mu ljubavi da ju on osjeti i cijeli zivot imas njegovo povjerenje i umrt ce za tebe, ubit za tebe, sve za tebe.  :notworthy:

Ne brže od života!!

Offline formoz

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • TKO DRUGOM JAMU KOPA, TREĆOM GUMU PALI
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Medjugorje
  • Moj Skuter: Aprilia RS125
  • Moja Kaciga: XPEED
  • MojSetup: :)
  • MojSpuh: :P
« Odgovori #25 : 18 Listopad, 2011, 15:00:26 »
tu ima vise od dvije pasmine, brak jazavcar vjerovatno i jos neki mjesanac
fali mu vitamina D, da mu se usi isprave i da ne bude tako tuzan :D a i dlaka ce mu sigurno manje opadat. njemu mora dlaka opadat, pogotovo u proljece u velikim kolicinama, kada mu se dlaka prorjedjuje.
Prodajem farove i zmigavce od jetforcea i masu dijelova za apriliju rs. Sve po sportskim cijenama

Offline NeoDJW

• forumski skuteraš
« Odgovori #26 : 18 Listopad, 2011, 18:57:13 »
Ja sve to sto ste naveli cijelo vrijeme pokusavam, al pricam s njim ko s covjekom, i kad ga zovnem dode, daj sapu, sjedi lezi, s tim stvarno nema problema al taj problem kad je ublizini neki pas, covjek bilo sta on mene ne sljivi, mozda bas ja u necemu grjesim al evo neke sam taktike sam stvorio nosim kekse nekakve sada uzase, i tako mislim da ce se situacija popravit, neo svaka cast pitt bulla je tesko odgojiti al su ustvari dobri psi  :icon_thumright: i jako pouzdani s njime mozes gdje hoces a mene napadaju s ovim cuckom drugi psi, dje god stignem,nego kad vec znas s pit bullovima aj mi reci kako cu odvratit ih od blizine kuce i sebe, ima ovdje susjed jednu kuju neodgojenu isto pitt ali to je nasilno boze sacuvaj jednom sam samo prolazio i skoro je iscupala ogradu zubima, kako da mu pokazem a da me nezapamti slucajno na cesti kad bude odvezana??? Sad ga vodim u setnju pa cu bacit koju fotku :icon_thumright: i video

pruzis mu ljubavi da ju on osjeti i cijeli zivot imas njegovo povjerenje i umrt ce za tebe, ubit za tebe, sve za tebe.  :notworthy:

za ovu kuju od susjeda... znas kako ima ljudi poremecenih, serijskih ubojica, silovatelja, lopova... e to je sve od malih nogu kriv TAJ koji ga je odgojio takvog i nazalost takvim ljudima/psima nema vise pomoci osim dobro zavezat ili zatvorit u boks i to je to, ali cemu onda svrha takvog psa? uglavnom takve pse drze ljudi koji su na pola puta postanu onakvi kao sto sam gore nabrojio i nemoram ni govorit da garant imaju malu kitu u gacama ( iskompleksirani ) ... nema ti druge nego neprolaziti tamo i tjt...

Offline R@d0

• Tržnica : (+19)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: sp50 ; sp180
  • Moja Kaciga: nitro
  • MojSetup: malossi
  • MojSpuh: malossi
« Odgovori #27 : 19 Listopad, 2011, 00:41:13 »
prehrana- pas ne smije jest ljudsku hranu, puno toga našeg ne smije jest, mljeko pas jako teško probavi kao i kruh itd ostatke od hrane tipa kosti meso naravno da smije ali nikakve saftove, krumpire. problem takve ishrane je u tome što se puni tzv "analne vrečice" žljezda u rektumu iliti šup.. i to veterinari stišču posljedica tog je ispadanje dlake ,učestalo čohanje, griženje i lizanje istog. pas je najbliži rođak vuka a ko je vuku kuho piletinu u umaku od šampinjona???? isključivo dehidrirana hrana ili ak se ima kuhat meso svaki dan i jedanput u 2 tjedna dat sirovo da se obnovi crijevna mikloflora.

dresura- sa psom se radi od malena od prvog dana kad dođe kod vas i samo strogo nikad popuštat na njegovu volju, ak se voli igrat uzmi neku krpu ili nes takvo ispleti ju da je cvrsca i navlačit se s njim nikad dopustit da on pobjedi i poslje igre spremit i ne dat mu da je ima kad oče. nahuškaj ga da je zavoli jako i kad krene od tebe izvadi ju i zovi ga na igru tako ga potičeš da zaboravi što je krenuo radit i da si centar samo ti al to je dug poso da dodjes do te faze da kad ju vidi zaboravi na sve. ja svog iz igre s drugim psima s igracom dozovem do sebe i odj... ostale đukce.

ja imam dobermana koji glasi kao neka opasna pasmina, svi su kenjali kad sam ga uzeo o svakakvim glupostima o kosti koja se zabija u mozak, da grize gazdu, da kolje sve oko sebe itd   završio sam dresure s njim al to više da se mene nauci a ne njega kak se treba ponasat i isplatilo se.
PAS JE ONAKAV KAK SE ODGOJI 
skuter dijelovi Zagreb 092-3185-156

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • how you ride not what you ride
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
« Odgovori #28 : 19 Listopad, 2011, 09:40:43 »
sta se tice tog kodanja kre tebe uzmi si uzicu i skrati ju tako da je oko metar i pol da nemoze otic od tebe
i onda hodaj pa stani pa hodaj pa stani i kreni u drugom smjeru pas mora znat da ti vodis a ne on i sma ce poprimit
naviku da ti vodis i nece bit problema

sta se tice te prehrane hrani ga tako da se pas ne udeblja znaci pas nesmije NESMIJE bit debeo jer mu jako steti
zato svako jutro pola sata setnje i navecer pola sata  to ti je minimum za hodanje onda fina papica i pomjesaj krekere s mesom
iz konzervi pa mu daj da jede i jest ce ih

to sto govorim da moras bit dominantan e znaci da ga tuces
moj dok je bio mali oko godinu dana se poceo na mene obrusavat da me ugrize i da me baci na pod pa sam ga udario
i od onda me slusa jer sam prema njemu autoritet
naravno igram se s njim i dragam ga i sve al on zna da sam ja sef a ne on

Offline NeoDJW

• forumski skuteraš
« Odgovori #29 : 19 Listopad, 2011, 10:17:41 »

Offline Rinsy

• Tržnica : (+6)
  • forumski skuteraš
  • BB <2
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Ima ih više :)
  • Moja Kaciga: Held
  • MojSetup: Standard trpi sve !
  • MojSpuh: Standard
« Odgovori #30 : 19 Listopad, 2011, 10:28:43 »
Svak mu je zanimljiv jer ga nikad prije nisi pusta sa lanca i naravno da mu je zanimljivo da njuska ljude okolo. To je normalno.

Pustaj ga malo cesce i da vidis kako ce ga proc. ;)
Poslušaj đempera njegov je vječno bija pušten i bija mu je samo on zanimljiv :)
I.P. Racing Team