Tehnički kutak > Tuning skutera

Tecnigas Next R - iskustva?

<< < (3/10) > >>

3alfa3:

--- Citat: pitaNS - 13 Ožujak, 2008, 09:09:34 ---...ZX ili da uzimam tecnigas? ? ?

--- Kraj citata ---

Nema velike razlike medju njima. Uzmi bilo koji.

pitaNS:
Novo pitanje:

Imam ponudu za LaserXpro, jako mi se sviđa auspuh i mislim da bi trebalo da dobro radi na serijali...E sad problem je (ili nije problem) što je za TDSI (dir. ubrizgavanje) a ja imam karburator...
Pa me sad zanima da li se auspuh u svojoj konstrukciji nešto razlikuje i da li bi mi odgovarao na karburator? što se tiče držača to je najmanji problem, to se da prepraviti...

3alfa3:
Vjerojatno im je geometrija drugacija obzirom da je karb model rezo spuh. Pitanje na kojim okretajima bi sa ovim drugim imao rezo frekvenciju. Da li je grana drugacija (duza)? Da li imas nacrt sa dimenzijama oba spuha?

Na Leo Vince web stranicama se lijepo vide nacrti i spuhovi za karb se razlikuju.

:::Bruno::::
nije preotvoren za serijalu... i mene je zbunio... on je mislio na tecnigas rs70 koji je preotvoren za serijalu, a next r ti je ok i za serijalu i za base kit ... ja bi bez razmišljanja uzeo, pogotovo ako je 100€ samo cijena.. ja sam dao 1000kn za njega.. zx je dobar, al previše ih je na cesti i hrđaju ko blesavi... ja svoj nikad nisam održavao(pranje poslije vožnje, prešpricavanje wd40 i sl) imao sam ga godinu dana i nije počeo hrđati, a onaj dio od grane do širenja nije imao zaštitni lak uopče(izgorilo) + ja sam ga još išmirglao jedan veči dio jer mi se taj zaštitni lak istopio, ali opet je odbio hrđati  :toothy9:

pitaNS:

--- Citat: 3alfa3 - 13 Ožujak, 2008, 11:06:11 ---Na Leo Vince web stranicama se lijepo vide nacrti i spuhovi za karb se razlikuju.

--- Kraj citata ---

aj pregledaću malo ako je tako onda mi ne vredi...

--- Citat: :::Bruno::: - 13 Ožujak, 2008, 11:08:55 ---nije preotvoren za serijalu... i mene je zbunio... on je mislio na tecnigas rs70 koji je preotvoren za serijalu, a next r ti je ok i za serijalu i za base kit ... ja bi bez razmišljanja uzeo, pogotovo ako je 100€ samo cijena.. ja sam dao 1000kn za njega.. zx je dobar, al previše ih je na cesti i hrđaju ko blesavi... ja svoj nikad nisam održavao(pranje poslije vožnje, prešpricavanje wd40 i sl) imao sam ga godinu dana i nije počeo hrđati, a onaj dio od grane do širenja nije imao zaštitni lak uopče(izgorilo) + ja sam ga još išmirglao jedan veči dio jer mi se taj zaštitni lak istopio, ali opet je odbio hrđati  :toothy9:

--- Kraj citata ---

da,da mislio sam na next R! znači trebao bi se dati uštelati za serijalu! znači nije hteo rđati - prijatno iznenađenje...uzeću ga u slučaju da mi ovaj Laser ne odgovara!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju