Tehnički kutak > Tuning skutera

Tecnigas Next R - iskustva?

<< < (2/10) > >>

pitaNS:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 12 Ožujak, 2008, 21:15:34 ---ne valja nista za serijalu, za kit je odlican, imao ga je hellboy_90 sa foruma, posle njega stavio ZX-a, skut se preporodio...
Nije mi jasno kako ne mozes u NS da nadjes??!! Vidi u markosu, kod Steve ili Misike

--- Kraj citata ---

u markosu nemaju ništa za pežoa a kod steve upravo taj! (ne znam ko je misika?)...

Onda ništa od tecnigasa, ovo mi je bilo bitno da čujem da ne bacim bezveze pare...! Moram potražiti neki drugi..

bruno lepo to ide ali nemam kit a do tada mi treba spuh za serijalu a to je verovatno cela sl sezona!

MaLi_OdvALjivAc:
kako ne znas ko je Misika?? kao naj majsor u NS, aj raspitacu se za tel, pa ti javim, a Steva nabavlja tuning delove, bice i sad na sajmu od 13-19, imace svoj stand

:::Bruno::::
ja sam sebi uzeo next r dok sam imao samo multivar... ali mi je za 2 dana zaribala serijala i onda uzeo kit tako da ti ni nemogu reči kakav je dojam na serijali.. ugl dost sam gledao po njemačkim forumima i na 1. mjestu je yasuni z, pa na 2. next r u toj klasi... ja bi uzeo i za serijalu next r kao što sam i bio uzeo ;)

ivanm:
zapravo to je base spuh, da..
TGRS70 je za kit..
trebalo bi se dat uštelat ovaj gore bez beda na serijali..

pitaNS:
sad ste me opet bacili u razmišljanje šta da radim, uglavnom nemam puno izbora ili da čekam nedelju dve za ZX ili da uzimam tecnigas? ? ?

ivane: na koji način bi se dao uštimati ako je preotvoren za serijalu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju