Tehnički kutak > Styling skutera

gilera runner sp180 - neke nove sitnice

<< < (3/13) > >>

:::Bruno::::
kad studiraš nekad toliko zna biti đžeparac za cijeli tjedan... a sada mi se zaredalo par rođendana, kirbaj i nekih eventa koji će me svaki koštati min 30-50kn... jebiga... teško je biti student...  :(

evo.. bio do ivandije da se raspitam za semeringe i komad je oko 80-90kn ... pitao sam da provjeri koje su marke i rekao mi je da ništa nepiše koja je marka...  i da... kupio sam novi štop za iza i ovaj puta crveni  :headbang:

evo danas mi stari u zg pa sam ga zvao da mi kupi red spondge pošto u osijeku toga nema i on se odmah ponudio da mi uzme i valjčiće ak trebam, tako da danas dobivam valjčiće, red spondge i kupio sam ngk svječicu danas :) ... sutra to montiram pa kažem dojam sa lakšim valjčićima... btw danas je runner završio na detektoru laži i ispalo se da je pun sranja - uhvatim, na ravnici u blizini, 135km/h po satu (max sam uspio 140 par puta) i dođem kući kad ono na gps-u mi piše 118km/h  ??? ...totalna pljuga .. sat sere previše, a motor još slabo ide :( ... sve je serijsko osim karbonskih lamelica u usisu...  :dontknow:

ChRiStIaN:
sviđa mi se skut...uredan!

e da.. odnio sam izraditi naljepnice pa će i to ovih dana sjesti na njega :) ... replike serijskih nalji naravno... ne neke vatre i tribali  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju