Tehnički kutak > Styling skutera

gilera runner sp180 - neke nove sitnice

<< < (4/13) > >>

igor.sb:
a bruno sta se cudis, vec je na ss-u netko stavljao brzinu i ispalo je pljuga

btw...koliko ti u knjizici pise, koliko se sjecam tako negdje 118-120

racunaj da je goran, sa malossi glavom, multivarom, seriskijskim karbom, novim remenom te onom kuceljovom replicom malossija punio puni sat 160, islo je i jos preko al kaze da se uplasio  :binkybaby:

btw...vrati vizir(vjetrobran) ici ce brze  :icon_thumright:

:::Bruno::::

eto.. znači 120 mu je max.. ali iskreno ni netreba njemu vieča brzina jer stvarno se neosječam ugodno voziti ni sa tih 120... previše je to malo za te male točkove... veliki vizir je gore i ja mislim da je taj vizir jedan veliki minus pri bočnom vjetru... pri naletima bočnog vjetra često ga moram čvrsto držati jer se osječam nesigurnim

Mr J:
vidis da je zajebano voziti i pri 120kmph... meni je danas punio puni sat 160kmph (valjda nekih 140kmph) (na autoputu iz sesv. kraljevca ka Ivanjoj reci) i desilo se sranje... Nisam stavio podlosku sa zarezom ispod matice i otpala mi selna na prigusivacu! Sada moram raditi novu selnu sto drzi prigusivac... cccc...

btw ne svidja mi se sa 13gr rolicama, previse ide u okretaje, vracam sada 15.5gr...  :icon_thumright:

:::Bruno::::

evo šta me dočekalo danas :) ... sada jedino moram nači gdje kupiti neke dobre semeringe ležajeva radilice i onda sve to ide gore i odmah karburator da očistim i naštelam i to bi bilo to :)

speed:
samo dalje s projektom, :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju