Tehnički kutak > Styling skutera

gilera runner sp180 - neke nove sitnice

<< < (2/13) > >>

:::Bruno::::
@ marko p - nije me prebacilo.. nestuntam... nego mi je susjed uhvatio za štop kad je htio maknuti motor(bio je bez oklopa i nije kontao di da uhvati)
@ replcnt - ići će grube jer želim da izgleda totalno serijski =)
@ igor - to bi previše slika bilo "kako je sve izgledao"  :toothy12: , ali evo slika od prošlogodišnjeg lakiranja :)
evo našao več uplodano ipak pa od svake kombinacije po koja slika =P
kupljen ovakav

obmah prebojn ovako

bačen u filer

prebojan u crnu s plavom perlom, ali ostalo je mat..

pa mi to dosadilo i kupio malo crne i žute boje =)

...to je što se tiče izgleda motora i nakon toliko izmjenjenih izgleda čovjek shvati da je ipak serijsko najljepše ;) ... da nebi bilo da samo bojam i mašina je sređena (ne tunirana, "sređen" i "tuniran" su 2 potpuno različita pojma ;) ), jedini nedostatci su da mi sline semerinzi radilice, ali i to sredim uskoro... malo da se odmorim jer sam ovo lakiranje vukao 3 tjedna  :jerk:

3alfa3:

--- Citat: :::Bruno::: - 11 Ožujak, 2008, 22:25:29 ---...jedini nedostatci su da mi sline semerinzi radilice, ali i to sredim uskoro...

--- Kraj citata ---

Sredi hitno jer ne zelis da na njih ide zrak u blokove (hint: presiromasna smjesa).

dbara:
lipo izgleda zhut mi je preyeben i serijski izgled i mashina je ok ;D...

:::Bruno::::
znam znam... dobro sam zapamtio to što si mi napisao u vezi semeringa u nekom topicu prije... a dovoljno ti govori da imam 64km na satu od 1.1.2008.g. tako da ga ni nevozim sada... za uskrs kad budem imao malo više love to zamjenim... sad mi se zaredala hrpa stvari koje sve koštaju pa nemam da odvojim za to... :/

Mr J:

--- Citat: :::Bruno::: - 12 Ožujak, 2008, 00:06:03 ---znam znam... dobro sam zapamtio to što si mi napisao u vezi semeringa u nekom topicu prije... a dovoljno ti govori da imam 64km na satu od 1.1.2008.g. tako da ga ni nevozim sada... za uskrs kad budem imao malo više love to zamjenim... sad mi se zaredala hrpa stvari koje sve koštaju pa nemam da odvojim za to... :/

--- Kraj citata ---

j**** ti misa trebas manje od 100kn da bi stavio kvalitetne semeringe a ne trebas nista rastavljati samo skinuti sve sa radilice sa jedne i druge strane...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju