Tehnički kutak > Tuning skutera

mhr replica 70 ac, koji spuh?

<< < (3/5) > >>

Kamba:
Šta Lol,meni je zvuk loš i amen! Pretih je! To je moj ukus i ti nemaš ništ s tim jebiga! ;) Nardo je meni bolji!

maminjo:

--- Citat: eddy23os - 11 Listopad, 2011, 20:51:46 ---Reverse ili shot? I jel yasuni r preslab?

--- Kraj citata ---

ja imam replicu AC i yasunia.......gle yasuni sa LC replikom puno bolje radi...ne znam dal je samo radi toga što je razlika u snazi, jer je LC jači za jedno 15-20% od AC ili bolje legene sa replicom LC nego AC...teško mi je to reći, jer ja sa replikom i yasuniem vrlo malo sam bio brži od frenda sa maslssi sportom i reversom... tak da vjerujum da bi i sa reversom iz AC replike izvuko praktički isto

Ali generalno vrhunski spuh, kvalitetan, fini zvuk, a ipak se ne dreči previše (što je vrlo bitno pogotovo što je murija počela čapavati i zaustavljati radi dernjave) i ne slušaj Kambu šta priča gluosti o zvuku yasunia....

Kamba:
To što ti imaš Yasuni ne znaći da ga nitko drugi nije čuo kako radi! Ja imam pravo reč svoje mišljenje sviđalo se to nekom ili ne! ::)

ivanm:
tvoje mišljenje o zvuku yasunija je sada potpuno sporedno. Ovdje raspravljamo o performansama i o tome koji je kit najbolji za ne prerađenu mhr replicu. A to je yasuni r, sviđao se tebi ili ne taj podatak.

radomir.g:

--- Citat: maminjo - 12 Listopad, 2011, 21:23:35 ---ja imam replicu AC i yasunia.......gle yasuni sa LC replikom puno bolje radi...ne znam dal je samo radi toga što je razlika u snazi, jer je LC jači za jedno 15-20% od AC ili bolje legene sa replicom LC nego AC...teško mi je to reći, jer ja sa replikom i yasuniem vrlo malo sam bio brži od frenda sa maslssi sportom i reversom... tak da vjerujum da bi i sa reversom iz AC replike izvuko praktički isto

Ali generalno vrhunski spuh, kvalitetan, fini zvuk, a ipak se ne dreči previše (što je vrlo bitno pogotovo što je murija počela čapavati i zaustavljati radi dernjave) i ne slušaj Kambu šta priča gluosti o zvuku yasunia....

--- Kraj citata ---
Upravo to.. Kombinacija MHR Replica LC i Yasuni R je kombinacija koja rezultira jako dobar obrtni moment. Znaci na zavrtanje gasa motor predobro povlaci i kad se na motoru voze dve osobe prosecne tezine.
AC cilindri imaju veci squish pa je samim tim i kompresija nesto manja sto rezultira manjim obrtnim momentom i naravno manjom snagom, da ne pricamo tek kad se cilindar ugreje i kad se jos dodatno izgubi na ostrini..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju