Tehnički kutak > Tuning skutera

mhr replica 70 ac, koji spuh?

<< < (2/5) > >>

ivanm:
točno, nardo je divlji spuh koji ide i do 12500 okr, ovisno o cilindru..
preporuka je yasuni R, ali i reverse može poslužiti iako je nešto slabiji, jer je replica AC slabija od LC verzije..
ja sam probao obje kombinacije na lc replici i sa yasunijem ima više snage i momenta, ali sam ih jednako vrtio (10200-10500)

sp...:
za replicu.........tigre...stage 6 pro replica....radi čuda.....vjeruj mi je..isprobano....i nije skup

dino73n:

--- Citat: sp... - 12 Listopad, 2011, 18:35:18 ---za replicu.........tigre...stage 6 pro replica....radi čuda.....vjeruj mi je..isprobano....i nije skup

--- Kraj citata ---

Sto bi uzeo S6 repliku sa vrlo uskim powerbandom kad yasuni ima sirok i osim sto ga je lako nastimati boljeg je kvaliteta i manje bucan sta vise jedan od najtisih.

Kamba:
...zvuk Yasuni R-a je katastrofa iako je auspuh odličan i prelijep......pretih i bezvezan zvuk po meni....uzmi Nardo pa nek galami,kad već nejde nek se čuje barem...kolega ima na LC Replici, na Gileri, Nardo i motor ide jako dobro i ako ga voziš normalno nije toliko bučan,tek kad mu daš full gas čuje se glasno.... :icon_thumright:

..po meni Nardo ili Shot(isti si svejedno).... :icon_thumright:

ivanm:

--- Citat: Kamba - 12 Listopad, 2011, 20:08:48 ---...zvuk Yasuni R-a je katastrofa

--- Kraj citata ---

LOL lol LOL lol :omfg::omfg:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju