Tehnički kutak > Tuning skutera

mhr replica 70 ac, koji spuh?

<< < (4/5) > >>

eddy23os:
hvala na podacima i brojkama, ja već imam r-a i čini mi se da ostajem na tome... a zvuk? meni osobno znači, osobno mi se čini ok, iako mi gljiva prdi na dell 21 ko luda, uglavnom meni, osobno je zvuk prekrasan... iskreno mislio sam da je shot i r velika razlika....uzevši u obzir da mi je ac, mislim da mi je shot nepotreban... hvala na savjetima.. eh da... malo sam googlao slike yasunia i gianellia i topa...varovi i boje varova na yasuniu....prekrasno...ostajem na yasuniu...

pralas:

--- Citat: eddy23os - 12 Listopad, 2011, 22:57:33 ---hvala na podacima i brojkama, ja već imam r-a i čini mi se da ostajem na tome... a zvuk? meni osobno znači, osobno mi se čini ok, iako mi gljiva prdi na dell 21 ko luda, uglavnom meni, osobno je zvuk prekrasan... iskreno mislio sam da je shot i r velika razlika....uzevši u obzir da mi je ac, mislim da mi je shot nepotreban... hvala na savjetima.. eh da... malo sam googlao slike yasunia i gianellia i topa...varovi i boje varova na yasuniu....prekrasno...ostajem na yasuniu...

--- Kraj citata ---
jesi ti mozda iz osijeka?
ako jesi koji skuter vozis?

ivanm:
yasuni je po kvaliteti izrade na samom vrhu 2t spuhova..

eddy23os:
iz os, tak je

maminjo:

--- Citat: ivanm - 12 Listopad, 2011, 23:00:05 ---yasuni je po kvaliteti izrade na samom vrhu 2t spuhova..

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

--- Citat: radomir.g - 12 Listopad, 2011, 22:47:26 ---AC cilindri imaju veci squish pa je samim tim i kompresija nesto manja sto rezultira manjim obrtnim momentom i naravno manjom snagom, da ne pricamo tek kad se cilindar ugreje i kad se jos dodatno izgubi na ostrini..

--- Kraj citata ---

potpis na ovo :icon_thumright:

izgubi dosta na momentu kad se full vozi, a pogotovo kad je vani još toplo...čak ni dodatni usis(spojler) za zrak koji imam previše ne pomaže i još uz to se prijenos ugrije ko ludo (kak i svima) pa i kvačilo počme lošije hvatati pa i remen bez obzira na kevlar...i onda nakon 30min vožnje skoro koda voziš LC serijalu :laughing7: :laughing7: :laughing7: ......jbg to je AC :sad1: nema pomoći......malo je bolje sve to sad kad je zahladilo, ali sad se toliko ni ne vozim, pogotovo ujutro brrrrrr

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju