eto dobio ja danas svoj skut nakon havarije...
otisli su redom: radilica,klipnjača,cilindar,klip,uljna pumpa
setup je bio clindar od 80cc sa serijskom glavom od 50cc
napravljena je generalka tijekom koje je ugrađena nova radilica i uljna pumpa a vracen je i stari cilindar od 50cc
znaci skut je vracen u stanje prije postavljanja setupa(ilio nije citaj dalje)..znachi čista serijala sa odblokiranim CDI-om
cijena total s tim da sam imao svoju svjecicu i ulje je 2250 kn
serviseri misle da iglicasti lezaj na spoju radilice i klipnjace nije izdrzao ..da se raspao
i da je samim time povukao sa sobom cilindar,klip i uljnu pumpu
novi cilindar je na putu i mislim to ponovo dat slozit ali ovog puta kak treba tj. stavit cu i cilindar i glavu cilindra
a ne kao do sada samo cilindar sa serijskom glavom...
no brinu me dvije stvari...
1.ako se lezaj radilice razletio prvi put i to samo nakon 3000km kak znam da se to ponovo
nece dogoditi bez obzira kaj cu ovaj put imati komplet kit???
opterecenje radilice ce biti podjednako zar ne??
2.skut je prije postavljanja setupa iso 80,prdio je xko dvotaktash i se ponasao skoro ko da ima brzine kad bi pustio rucicu gasa..doslovno je kocio motorom...ma ono za nevjerovat kak je taj skut iso za razliku od ostalih agilitiya...
a danas sa tim istim setupom ide 70,slabije vuce i sad kad pustim rucicu gasa klizi ko da ima klizaljke..
nema vise kocenja motorom
skut se doslovno ponasa ko da sam ga jucer kupio a original cilidar bi trebao bit vec dobrano razrađen wtf
evo tu cu stavit par slikica i molim vas za savjet kaj dalje
u servisu mi preporucaju da se ne idem dalje zajebavat sa tuningom vec da polozim tu a kategoriju i da si kupim jaci skut
ak se hocu brze vozit...
a sa druge strane trenutno imam neiskoristenu glavu cilndra od 80cc koja nije bila ugrađena do sad samo zbog moje lezernosti i josh hrpu tuning dijelova za njega,bubinu,bregastu,iridiunsku svjecicu,sportsku prirubnicu
i josh neke sitnice pa neznam kaj cu s tim sad