Ostalo > Motocikli

na sta najvise pripaziti kod kupnje rs-a 125?

<< < (14/15) > >>

mario_f15:

--- Citat: vanjossi - 11 Listopad, 2011, 22:56:08 ---http://www.njuskalo.hr/sportski-motori/aprilia-rs-125-2006-god-oglas-2793673

nije mozda konkretno za temu, ali kakav je ovo aupsuh na njemu ???

--- Kraj citata ---

to je kucelj !

inace prijatelj je isao gledat taj motor, al nisu se mogli dogovorit oko cijene !  :hello:

--- Citat: Nero - 11 Listopad, 2011, 23:29:18 ---to ti je 4t auspuh na 2t, za tako nesto napravit moras bit retard...

--- Kraj citata ---
odakle,ti to? ::)

zipst:
rsovi 125 i 250 su za pikice ;D
http://www.twostrokeshop.com/Aprilia_RS500_2008.htm

Drnda:
RS500GP weighs no more than 115kg wet, and can produce 130HP, and 65lb.ft of torque - a figure that easily eclipses Supersport 600s. Even in road trim, this is a bike that can not only trounce the likes of GSX-R1000s in the twisties, but also show them a clean pair of heels on the straights.
 :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

steeef:
hehe,cirkus rasprava..
rs se da nac u solidnom stanju polovan,trajnost mu nejde na ruku iz vise razloga..mala zapremina,dosta snage i ko god ga je imal sigurno ga nije stedil (znam po sebim,imal sam af1 125)
klip i cilindar novi su oko 6 somova..one seme s gus kosuljicama u alu cilndru su banana (isprobano na mx 125)
ljudi koima su cvikali su stavljali polini kit 150cc jer je jeftiniji nego oridjidji rotax.
druga stvar,odrzavanje je dost skupo i ak se uzme neka socijala tek tolko da se nest uzme onda to postane rupa bez dna.
ko voli nek izvoli

pralas:
trebao sam sada uzeti jednog rs-a ali sam odustao,necu srljati pa da kupim neki grob a i sada mi trenutno ne treba jer dolazi zima...
strpit cu se do proljeca i onda uzimam nesta sigurno,imat cu puno vise para i taman ce doci toplije vrijeme i moci cu se vozati...
jos se uvijek dvoumim izmedu rs-a i BB sr 125 AC,vidjet cu na sta naletim i cega ce biti na njuskalu...
i BB i rs imaju i prednosti i mane,ugl ako kupim sr-a 125 odmah gore ide malossi 172 AC,multivar i keihein pwk 28(to je znaci obavezno i stavlja se odmah nakon kupnje ako uzmem BB,jer znm da ce mi serijska 125-ica biti preslaba),a ako kupim rs-a(ostavit cu si para za veci servis da ne bude neugodnih iznenadenja)
ugl bit ce te o svemu obavjesteni ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju