Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
sve pohvale drifteru nema sta
sav sam pocrvenio!, neka samo da se to zavrsii jos uvjek se trazi seriski cilindar u dobrom stanju s sto manje km! i sto novijeg godista!,i s citavim navojima za aupsuh!,i normalno STOO JEFTINIJE!ajmo narodeee
Ajd neka si ti nesto i radio!!! Nadji ti cilindar lako za navoje tj. brezone to nadjes gdje hoces!!! i daj slikicu od cijelog motorica da vidimo kako to izgleda...
Imam ti ja cilindar ali bez klipa,znaš da sam ti pričao...Ako hočeš mogu sredit neki popust
a speedy ja bi moro vidit taj cilindar a s cjenom se dogovori s kuceljem!,iskreno 250 kn za cil po kojem je neko se igro je puno! NHF
ma nisu brezoni u pitanju nego navoji u cilindru bas, sliku cjelog skuta kad ga zavrsim i sastavim sad se nam nis posebno ni vidit!,jer vecina navoja se sjebeu cilindru jer ekipa nekuzi da je to ALJMINI kako kazu braca cigani! a speedy ja bi moro vidit taj cilindar a s cjenom se dogovori s kuceljem!,iskreno 250 kn za cil po kojem je neko se igro je puno! NHF
Igro se majstor nije se igrao nikakav tjuner ili tako nešto...Majstor ko ga je slagao zove se giba,dost je poznat na ovim prostorima...cijena bi išla dole,samo da se tog riješim...
150 kn je neka ok cjena ,ja te totalno razumijem da si ti dao puno i previse para za uredivanje tog cilindra! al ono govorimo o realnoj cjeni ja mislim da je to ok! ako os 150 kn i ja cu porazgovarat s lukom!
getriba ostala bez ulja
semering krivo postavljen(nisam siguran) uglavnom kroz ozracnik svo ulje izletilo van