Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

relacija Zagreb-Murter runner 200,moze li se?

<< < (8/9) > >>

X-Thug:

--- Citat: Goran - 13 Travanj, 2008, 22:41:07 ---
--- Citat: X-Thug - 13 Travanj, 2008, 18:33:04 ---
--- Citat: Hrga - 05 Travanj, 2008, 21:47:07 ---ma seru jbt, pezo kao serijski izdrzljiv je kao i svi serijski skuter, manje vise, ajd neka mi netko od vas navede jedan razlog zasto bi npr runner od 50ccm izdrzao taj put dok pezo nebi?   :angry9:

--- Kraj citata ---
izdrza bi pezo al ja nebi,mene bi klaustrofobija uvatila,nekako mi je premalen i prelagan

--- Kraj citata ---
to trebaš biti debil da s pedesetkom ideš na tako dug put!!!iz Osijeka u Zadar i još solo!!iako ne vjerujem da može doći za 11 sati još k tome mora voziti po staroj cesti, k tome svima smeta i u opasnosti je da ga netko ne pokupi odnosno zgazi!!! :icon_scratch:
valjda bi izdržo!!!

--- Kraj citata ---
ja sam razmislja da se uputim na takav podhvat sad na lito,pa ako ima dobrovoljaca sa 50 ccm da ide samnom neka se javi...otisa bi u osjek prespava na klupi i ujutro oko 6 nazad

robert:
dođi do zagreba i idem s tobom!

DAMIR-RUNNER:
idem onda i ja :).makar sa svojim genericom crackerom :)

[SB]Replica 180:
motori moraju biti u savrsenom stanju, plus nositi neku zalihicu rezervnih gluposti....
frendovi su 2 god za redom vxrovima iz sb na zrce..., drugi put u povratku liku pukne remen...pokida mac stvari i sl.. i ujebe povratak svima jer su se
vukli, dok se on nasadio frendu na scoot.... a sve jer je bio cigan poslozit scoot  :angry7: :angry7:

vpucko:

--- Citat: X-Thug - 13 Travanj, 2008, 18:33:04 ---
--- Citat: Hrga - 05 Travanj, 2008, 21:47:07 ---ma seru jbt, pezo kao serijski izdrzljiv je kao i svi serijski skuter, manje vise, ajd neka mi netko od vas navede jedan razlog zasto bi npr runner od 50ccm izdrzao taj put dok pezo nebi?   :angry9:

--- Kraj citata ---
izdrza bi pezo al ja nebi,mene bi klaustrofobija uvatila,nekako mi je premalen i prelagan

--- Kraj citata ---

lol a sr je kaoo punooo veci a za ovo lagan LOOL!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju