Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

relacija Zagreb-Murter runner 200,moze li se?

<< < (7/9) > >>

DAMIR-RUNNER:
citao sam negdje da je jedan decko isao sa SF2 na more,brijem na pag a sad nisam ziher od kud je isao,potrazi na netu pa ces vidit ko je zabrijao...

master_o_fight:
pa zašto ne bi mogao to što vi serete po tom skuteru to je vaš problem jer uopće ga niste nikad vozili :icon_thumright:

Hrga:
ma seru jbt, pezo kao serijski izdrzljiv je kao i svi serijski skuter, manje vise, ajd neka mi netko od vas navede jedan razlog zasto bi npr runner od 50ccm izdrzao taj put dok pezo nebi?   :angry9:

X-Thug:

--- Citat: Hrga - 05 Travanj, 2008, 21:47:07 ---ma seru jbt, pezo kao serijski izdrzljiv je kao i svi serijski skuter, manje vise, ajd neka mi netko od vas navede jedan razlog zasto bi npr runner od 50ccm izdrzao taj put dok pezo nebi?   :angry9:

--- Kraj citata ---
izdrza bi pezo al ja nebi,mene bi klaustrofobija uvatila,nekako mi je premalen i prelagan

Goran:

--- Citat: X-Thug - 13 Travanj, 2008, 18:33:04 ---
--- Citat: Hrga - 05 Travanj, 2008, 21:47:07 ---ma seru jbt, pezo kao serijski izdrzljiv je kao i svi serijski skuter, manje vise, ajd neka mi netko od vas navede jedan razlog zasto bi npr runner od 50ccm izdrzao taj put dok pezo nebi?   :angry9:

--- Kraj citata ---
izdrza bi pezo al ja nebi,mene bi klaustrofobija uvatila,nekako mi je premalen i prelagan

--- Kraj citata ---
to trebaš biti debil da s pedesetkom ideš na tako dug put!!!iz Osijeka u Zadar i još solo!!iako ne vjerujem da može doći za 11 sati još k tome mora voziti po staroj cesti, k tome svima smeta i u opasnosti je da ga netko ne pokupi odnosno zgazi!!! :icon_scratch:
valjda bi izdržo!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju