Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

relacija Zagreb-Murter runner 200,moze li se?

(1/9) > >>

DAMIR-RUNNER:
Bok decki!E ovak,posto imam gileru runner 200 vxr(novi model)sa malossi varomatom gustam se da odletim s njim na more do Murtera cirka oko 300 km,to bi mogo odvalit u jednom danu,nije bed nego kaj mene zanima,mene zanima dal mogu to s njim,mislim,znam da mogu,da to njemu nije nikakav problem il se varam?? nego da mi kazete ovi malo iskusniji s putovanjima,koji su putovali negdje i tako to,sto povest na putovanje?prvo kaj mi palo napamet ruksak majcu hlace i ono sitnice ali ozbiljnije da mi kazete dali mogu kako mogu sta mogu kak vozit i tako to.svaki savjet je dobro dosao i pokoja korisna informacija.hvala vam unaprijed i velki pozdrav

robert:
ako ja na kinezu od 50 kubika bez problema i kvarova na skuteru napravim đir zagreb-grobnik onda bi ti sa tvojim skuterom koji bi trebao biti kvalitetniji mogao bez ikakvih problema otići do murtera!

Doomsday:
Dobru moto kacigu, jaknu, rukavice, po mogućnosti hlače, i voziiii... :zubo:

Ponesi odjeće, da se možeš obuć kroz planine ili ujutro/uvečer... Napravi koji đir sad kad je hladnije, tu, oko ZG, pa vidi šta i kako se osjećaš, saznat ćeš brzo, iz iskustva, koja odjeća šljaka a koja ne... :icon_thumright:

Ponesi i visoke cipele ili čizme, za nedaj Bože, neka čuva zglob... I nešto lagano za na noge, tipa espadrile, ako ideš kad je toplije... Ako imaš kufer na njemu, super, ako ne, ruksak u koji ćeš moć potrpat višak stvari, a nešto će ti stat i ispod sica... :icon_biggrin:

Zaštiti se koliko god možeš od pada, i pametno... Ponesi mobitel obavezno... Možda i neku kartu sa označenim benzinskim pumpama... I malu bocu od pola litre goriva, ako se ipak preračunaš... :laughing7:

A još ti je najbolje da ne ideš sam, nego u društvu... Nije toliko dosadno... I siti se da ne obaraš brzinske rekorde, nego da ideš UŽIVAT u vožnji... :headbang:

:hello:

greenlite:
pogotovo sa tom mašinkom nebi trebao imati problema, ja sam sa svojim več šest puta bio na relaciji Čakovec-Zagreb, naravno bez ikakvih problema... i zadnji put išao cijelom autocestom natrag. Vozio se gotovo pola sata 130kmh konstantno. Morao sam jedino stati na odmorištu u novome marofu da se odmorim.... kad sam krenuo dalje nisam primjetio nikakvih znakova umora mašine ili pregrijavanja prijenosa. samo nebi preporučio da ideš po onim ljetnim vručinama čisto radi toga jer se ne stigne hladiti tekučina kroz hladnjak i radi remena... sretno kad ćeš ić...

DAMIR-RUNNER:
da pa brijem koji put prije sezone i koji put u sezoni onak.hvala vam najljepsa.ma kad cu ic ic cu uzivat necu drzat ruku na fuul gasu nego onak laganini.drustvo nemam nikakvo nego brijem solo ic,dic se jedno jutro vecer prije spremit sve nabavit neki ruksak sa pun k.. pretinaca malih i tako to.laganini sve samo me zanima kako se vozit,savjeti i tako.hvala vam na ovome.idem ja i u zagorje al to relacija 47 km to predem brzo i bez beda ali ovak se gustam na more zaletit pa makar putovao cjeli dan sa stajanjima i gustat.vozim se po zagrebu kad je hladno i kisa imam kvalitetnu jaknu i rukavice soumy tak da kaj se tice opreme eventualno neke hlace onako kao za putovanja vodonepropusne i tako.motor servisiran neki dan tek ima 3600km tak da vjerujem u motor skroz.a jel moram pregledat tekucine za hladenje i to?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju