E stvarno ste svi retardi... veci od mene...
Mislio sam na 2t membranski... i necu uzimati, jer BB ne radi u vecim obrtajima, hvala na informaciji, da taj karb trazi obrtaje da bi pokazao sta radi...
Ali zato juce je bila luda voznja
doslo ovde lepo 10 stepeni, i zove me drug, aj na frusku goru, sa jos jednim nasim drugom... ja reko aj.. nas trojica se penjali gore, bio mokar put ludilo
ja ih pustio da idu prvi... kada sam se smorio, ja dodao gas malo naglo, da bi lepo povukao izmedju njih dvojice... kada je motor odjednom otisao u obrtaje, cela planina je odjeknula zvukom 2t bb masine... mislio sam da mi je pukao kais, ali u stvari, prilikom penjanja, kada sam dao gas, gilera je neke 2 sekunde, zavrtela zadnju gumu, utripujuci me da je pukao kais, jer je odjednom je otisao u obrtaje i nesto nije povlacio... a kada je sastavio asfalt, skontao sam sta se desava... isplaio me kao precka... hvala bogu do sledece krivine je bilo jos 2 metra, pa je taman do tada se smirio... majku mu j**** retardiranu... i reko, aj kada sam ih vec zaobisao, da malo jurcam po mokrom i hladnom, lepo ja odem dosta ispred njih, i sacekam ih pred jos nekih 5-6 krivina do gore, stignu oni mene, i mi zajedno ulazimo u jednu lakat krivinu, i vummm... gilera prokliznula, drug iza mene, cim je dosao na isto mesto gde sam proklizao, i on proklizao, i drug koji je bio iza njega na istom mestu proklizao
kontam da je neko snimao, bilo bi veoma interesantno
i nadalje sve super.... sidjemo mi sa planine lagano, i napokon ravnica, i ja pustio ovu dvojicu ispred, ja reko, aj da ih zaobidjem jurca mi se... (klasican debil ja... ) oni zauzeli komplet desnu traku, ja dam gas krenem da skrecem u levu traku da ih zaobidjem, i kada je zadnja guma presla preko bele linije.... ludilo, toliko je krenuo da igra Runner, levo desno, levo desno, nigde kraja.... da je to bilo strasno.... posteno sam se iscimao, i odustao od zaobilazenja, i vracao se kao puz u desnu traku, lagano prelazeci belu liniju... tako, da moram menjati zadnju gumu.... i to pod hitno, ne da ne drzi ova Continentalka po hladnom, nego ni najmanje ne drzi asfalt... Eto preziveo jos jedan dan sa Runnerom... j**** ti mustanga, da ga j****...