I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
aj samo konkretni odgovori... jer vredi uzeti umesto ovoga karba neki drugi ? znam da vredi, ali dali ce biti razlike dovoljne, izmedju ovoga karba i 28 PWK . za koji imam sve dizne ovde u srbiji da nabavim, tj u radnji koja je 500 metara od mene.
naravno da oće..ovaj dell je loš karb i nikad ga neš naštelal kak treba,pogotovo sa 2 dizne koje imaš na raspolaganju..mjenjaj čim prije moš..još ak je orginal pwk,super..mada ima i povoljnijih OKO karbova,vele da su dobri..nisam imal ni videl uživo pa nebi znal puno više ti reć..uglavnom,rješi se ovog.
OKO se i bas uzima, gledao sam slike, i sve, potpuno identican kao original samo da se smislimo kako da dodje do palanke karb, tj preko granice, pa da ga montiram i ustelujem nego.... ako on sa ovim karbom ide kao lud, i siluje motore od 650ccm i 45ks, dali to znaci, da ce ici jos dosta bolje ? sta to znaci ? da je moja krivina prva ? videcemo ali stvarno se pitam, dali moze bolje od ovoga jer vec sada nema konkurencije....
uvijek moze boljesvrati do RH pa ces vidjeti jel imas konkurencije
znam da uvek moze bolje moze i ova bubav jos dosta bolje nego.... dali uzeti PWK 26 ili PWK 28 To mi je sada problem ? znate da mi je preradjen cilindar, pera i klip, da su lepo otovreni zbog usisa, i da ima tassinari usis, zato ipak mislim da je bolje 28pwk, ili ipak 26pwk ? sta kazete na to ? pozitivno i negativno za jedno i drugo ... hvala unapred...
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
probaj nac na forumu otvori oglas za 28micune uzimaj fake keihin koji nema saraf u casici, ako ima kakav drugi fake keihin uzmi, sve ostalo koso, oko, bgm/ysn vaki naki uzmiil ak ti se ne da trazit 26 il 30 biraj, preko ne
stavi 20.5
ozbiljno ti kažem, 20.5, serijski filter zraka, dizna 92-94 i vozi.