Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera runner 180 Black Widow

<< < (90/140) > >>

marko209vx:
cek koliko sam ja shvatio od pocetka ove teme se vodi dilema oko tvoje brzine? Pa sta je tako jebeno tesko nabavit kameru ili dobar mobitel i sve to snimit? Ako treba i sa dvojcom na skuteru i neka ovaj iza snima.  :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:

jer ako ide 170 onda mozes se zapit veceras, imas najbrzi espe u EU!  ::)

SPecial:
I moj je pojeo RSa 125 u međuubrzanju,i pratio sam ga u krajnjoj ali kada sam ga krenuo prestizati,nisam mogao. I to je bio "zaguseni" dell 25+airbox,BGm glava,tajminzi,PM ispuh,burgijani blokovi i cilindar. Multivar i zelene suste sa ubijenim centralnim federom.

CoK:

--- Citat: SPecial - 25 Ožujak, 2012, 15:23:16 ---I moj je pojeo RSa 125 u međuubrzanju,i pratio sam ga u krajnjoj ali kada sam ga krenuo prestizati,nisam mogao. I to je bio "zaguseni" dell 25+airbox,BGm glava,tajminzi,PM ispuh,burgijani blokovi i cilindar. Multivar i zelene suste sa ubijenim centralnim federom.

--- Kraj citata ---
kako znati kada je centralni feder ubiven?

ovaj rs sa snimke nejde kurca, jedva 150 nabere, serijala cista

SPecial:
Kada se ugrije prijenos dobijem rupu/jamu u ubrzanju,remen je dobar.

2TDottore:
s kakvim vi to rs-ovima usporedjujete sp-a valjda ovim novim kai kurca nejdu.evo vam pravog rs 125 starog protiv kojeg sp da je neznam kak slozen nema nikakve sanse mozda samo u trenutnom startu od nule.ko uspije slozit da mu sp ide 5s 0-100 moze si spomenik odma podic.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju