Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera runner 180 Black Widow
SPecial:
--- Citat: MALES SR180r - 22 Ožujak, 2012, 09:09:55 ---ima 54 hod radilice....i mislim da je bolje stavit tanji dihtung i na taj način spustit cilindar,jer ionako su kanali otvoreni do kraja i klip dolazi još niže....i čemu onda brusit gore cilindar i uništavat...neznam.... :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ako su tajminzi nastelani na deblje brtve,onda ih tanjom brtvom mjenja,a mislim da mu je Duxy uz Gokievu pomoc te iste tajminge,distancama stelao kako bi bili naj optimalniji. Nisu ti dihtunzi tu bez veze.
@Gagi Kako ce smanjivanje kompresijskog prostora "iskoristiti" cilindar do kraja? Dobiti ces vecu kompresiju na ustrb okretaja. Na sta mislis pod pojmom "iskoristiti"?
Drago mi je da si zadovoljan i da ti skuteric kida asfalt,ali glupo je prckati bez veze.
gagi racer:
Special... duxy je stelovao sve, sa tim da klip izlazi do kraja cilindra... samim tim sto je falilo 0.5mm... je konstantno bio u gubitku... sada je u nuli sa onim sto je duxy pravio :)
Nego... sta vi podrazumevate pod konkurencijom ? za Gileru moju ?
jer moze ovo ?
jer sam ga juce silovao za dve duzine motora :D a brzina je bila odprilike oko 140km/h :) , gde smo krenuli da kocimo :D nije mogao da stigne... pa nema te teorije :D
Sada sam skroz zadovoljan :)
steeef:
xixi :laughing9: xaxa xD f+c :laughing7:
samo sta :D nige nevidim :P tvoj skuter ;D ja snimci :dontknow:
CoK:
jel to rs50?
gagi racer:
U cemu je sada problem ? Nisam snimao... tek kada sam krenuo... sam skontao da sam mogao da dam nekom da snima... znaci bilo je smejanje na Miseluku, kada su svi gledali, kako skuter jede apriliu RS125 :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju