Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera runner 180 Black Widow
Groš:
Nisam vozio nikad sp 180,al rs 125 jesam puno putaa ii budimo ljudi realni sp može imat neznam kaj na sebi al da može do 100 doći ko rs za 6-7 sek..cisto sumnjam..onaj rs gore kaj ima digitalac je noviji..i nije ono skroz otvoreni..eventulano povađene blokade na aspuhu i poštelana frga,al se vidi da ventil nije diran,a on se obavezno mora poštelat..i rs mora ic 170 otvoreni..serijski...a starije verzije idu još bolje...
runner_sp180:
mislim da nema smisla usporedivat ipak je rs predviden da bude veca jurilica vec sp, ja sam obozavatelj sp-a ali mislim da je rs ipak jaci dosta sto i nije zacudujuce.. imao sam jednom priliku vidjeti trku nekoliko puta rs-a i sp-a i sp ga nijednom nije dobio (govorim o relaciji 100m max) s tim da je sp isao odlicno, dok to nisam vidio mislio sam da ga nitko nemoze dobit na startu jer je isao bolesno, ali ovaj rs je ipak bio jaci ( moram napomenut da je rs bio stariji model fortuna ili tako nesta ak se ne varam, imao je neki polinijev kit i neki divlji auspuh, ogroman karburator ali svakako mislim da sp nema sanse ). s druge strane kod nas na trkama kiza sa onim skiperom je pojeo jednu apriliu rs, nisam siguran dali je bila 250 ili 125 ali je bila novi model bez ikakvih modifikacija
2TDottore:
o da rs-a 250 je sigurno pojeo nema sanse.isto se radilo o novijem rs-u 125 koji nije mjerilo pravog rs-a koji su imali 34ks.znam kakav je bio taj skiper neki dan sam bas drzo cilindar od tog skipera u rukama i izdrkan je do isusa boga al to je nedovoljno za 5s od 0-100 a da ne velim da nakon 120 pravi rs kaze pa-pa otiso sam.
runner_sp180:
125 je sigurno, ali rs je los nest i nije bas postiman, malo malo zatrokira, a skiper je imo sve zivo na sebi, iso je predobro
Miki-speedy:
Jurcin zip je na startu drzao koliko vidim z1000,sad ne znam kolika je razlika u explozivnosti rs-a i kawe :dontknow:
Al opet daleko od toga da se rs i sp mogu poredit,bice jasno onom ko uzme samo oba cilindra u ruke i pogleda
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju