Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera runner 180 Black Widow

<< < (44/140) > >>

2TDottore:

--- Citat: gagi racer - 12 Studeni, 2011, 18:52:19 ---Dottore, moze itekako... pri svakom dodavanju naglog gasa, do nekih 80km/h zna da digne bez frke....

--- Kraj citata ---

oprosti....a sta vozis ti ono?...nekog R-a 600/1000 ili igracku od 180cc  ???

gagi racer:

--- Citat: 2TDottore - 12 Studeni, 2011, 18:58:17 ---oprosti....a sta vozis ti ono?...nekog R-a 600/1000 ili igracku od 180cc  ???

--- Kraj citata ---
Spejsovanu igracku, sa cudnim vesanjem, laganim prednjim delom, i auspuhom koji radi samo na momenat....  :happy8:

Drnda:
mario.. sve to sto mi treba i kosta, a ne radi se  ::)
gagi. bas si rejser

brembo_fs:
majke ti nebi da vozis cbr  :toothy9: :toothy9:
kako to ne kuzis da vozis na zadnjem to mi ne ide u glavu  :laughing7: :laughing7:

i kako taj tvoj runner ide kad na 80km/h ide na zadnji na gas :icon_scratch: :icon_scratch:

:laughing7:

gagi racer:

--- Citat: brembo_fs - 12 Studeni, 2011, 19:07:01 ---majke ti nebi da vozis cbr  :toothy9: :toothy9:
kako to ne kuzis da vozis na zadnjem to mi ne ide u glavu  :laughing7: :laughing7:

i kako taj tvoj runner ide kad na 80km/h ide na zadnji na gas :icon_scratch: :icon_scratch:

:laughing7:

--- Kraj citata ---

imas snimak prilozen u mom potpisu, pogledaj snimak... sa obzirom na setup odlicno ide.... digne se oko 5-6 cm pri vecim brzinama, da ni ne skontas, a zbog momenta koji konstantno isporucuje drzi tu visinu , dok ne pustis gas... jer sam dobro objasnio ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju