Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera runner 180 Black Widow
Rox-Rab:
nisi jer je to nemoguce
Drnda:
da ti vozis na zadnjem bi skuzio odmah...
a da se osvrnem na video.. prvi je brzina max 120 kmh, na drugom zaustavi snimak kad si u pravcu s kamerom.... pogle polozaj sjedenja i noge.. srka bivsa serijska je to radila dok sam bio bez plastika i s normalnim polozajem na sjedalu....
2TDottore:
--- Citat: gagi racer - 12 Studeni, 2011, 19:02:55 ---Spejsovanu igracku, sa cudnim vesanjem, laganim prednjim delom, i auspuhom koji radi samo na momenat.... :happy8:
--- Kraj citata ---
i ti i dalje mislis da je to dovoljno da ti povjerujem :laughing7:
kao prvo motor ti je napola slozen kao drugo moj runner ima pun do cepa 95kg pa ne dize tolko a kao trece taj tvoj auspuh je poluproizvod koji nemre konkurirat mhr-u,evu ili jollyju
gagi racer:
--- Citat: 2TDottore - 12 Studeni, 2011, 19:23:06 ---i ti i dalje mislis da je to dovoljno da ti povjerujem :laughing7:
kao prvo motor ti je napola slozen kao drugo moj runner ima pun do cepa 95kg pa ne dize tolko a kao trece taj tvoj auspuh je poluproizvod koji nemre konkurirat mhr-u,evu ili jollyju
--- Kraj citata ---
sto polu proizvod ? on ne radi na velikm obrtajima, tako je i pravljen auspuh... jeste napola slozen, zbog karburatora, koj je bas los... i zbog struje... nekontam, kako ti runner ima samo 95 kg ? moze objasnjenje ?
pa skuzim ja kada ga on digne, ali sa obzirom da imam problem sa vilama, da znaju da stopaju, ja pomislim da je to samo do vila, da ih je ispravio skroz, a ustvari se digne motor...
Sta mislis na drugom prolazu, koja je brzina ?
Rox-Rab:
gagi aj napravi jedan ''pokus''
skini prednju felgu i nek te netko snima kako ta tvoja zvijerka ide na zadnji do 80 tek onda mozda pocnem vjerovat u to,al jedno veeeeeliko mozda
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju