Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera runner 180 Black Widow
2TDottore:
--- Citat: Drnda-1 - 12 Studeni, 2011, 18:27:49 ---mario.. moj stil voznje sto sam sad rekao je zbog mekanih vila i gume stare 8 god naprijed.. a kad se zaletis ko budala, tesko je bez blokiranja se zaustaviti, zato idem tezinom sto vise volanu.. inace vozim normalno :toothy11:
a gagi, amorizer ti je ubiven...
nadam se da cu barem moci ja iskombinirati ove god dolazak na stazu ::)
--- Kraj citata ---
takve trkace na duge pruge i cekamo pa nikak da dodjete... :laughing7:
Drnda:
da trenutno imam viska 1000 eura, motor i ja bi bili spremni za par dana.. ali jbg, treba sloziti jos ovjes i plasticni dio pa se onda i obuci u neku opremu :laughing7:
gagi racer:
--- Citat: 2TDottore - 12 Studeni, 2011, 18:26:46 ---imas vremena do 5-6 mjeseca za nabavit i veliki disk i dobar amortizer i dobre vilice :)
--- Kraj citata ---
Ja cu stvarno sa zadovoljstvom doci :) nego najbitnije mi je prednji disk, zadnji amort i vile da namestim... malo je nezgodno sto je nazad dobos, ali jbg... sta je tu je...
Nego, sada me bas interesuje, dali neko ima problema napred sa tezinom Runnera, jer jako cesto mi dize prednji kraj, i pri vecim brzinama, pri dodavanju gasa, cesto ga vozim na zadnjem, da ni ne kontam.... dok ne krenem da skrecem, pa skontam da se drugacije ponasa, pa pustam gas... kako to resiti ? ili je jednostavno takva konstrukcija ?
2TDottore:
--- Citat: Drnda-1 - 12 Studeni, 2011, 18:33:39 ---da trenutno imam viska 1000 eura, motor i ja bi bili spremni za par dana.. ali jbg, treba sloziti jos ovjes i plasticni dio pa se onda i obuci u neku opremu :laughing7:
--- Kraj citata ---
trenutno ti netreba....treba ti do 5-6 mjeseca sljedece godine gotov motor i oprema a ostalo ide pomalo...znaci sve u svemu vremena se ima
--- Citat: gagi racer - 12 Studeni, 2011, 18:35:02 ---Ja cu stvarno sa zadovoljstvom doci :) nego najbitnije mi je prednji disk, zadnji amort i vile da namestim... malo je nezgodno sto je nazad dobos, ali jbg... sta je tu je...
Nego, sada me bas interesuje, dali neko ima problema napred sa tezinom Runnera, jer jako cesto mi dize prednji kraj, i pri vecim brzinama, pri dodavanju gasa, cesto ga vozim na zadnjem, da ni ne kontam.... dok ne krenem da skrecem, pa skontam da se drugacije ponasa, pa pustam gas... kako to resiti ? ili je jednostavno takva konstrukcija ?
--- Kraj citata ---
i ja vozim fxra sa dobosom na utrkama pa nema nikakvih problema....a te price o dizanju prednjeg kraja u voznji su price za malu djecu...jedino di moze dizat je samo u samom startu.
gagi racer:
--- Citat: 2TDottore - 12 Studeni, 2011, 18:42:04 ---trenutno ti netreba....treba ti do 5-6 mjeseca sljedece godine gotov motor i oprema a ostalo ide pomalo...znaci sve u svemu vremena se ima
i ja vozim fxra sa dobosom na utrkama pa nema nikakvih problema....a te price o dizanju prednjeg kraja u voznji su price za malu djecu...jedino di moze dizat je samo u samom startu.
--- Kraj citata ---
Dottore, moze itekako... pri svakom dodavanju naglog gasa, do nekih 80km/h zna da digne bez frke....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju