Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera runner 180 Black Widow

<< < (42/140) > >>

igor.sb:
nista, kao ni zelenoj fasadi na kuci  :toothy11:

2TDottore:

--- Citat: gagi racer - 12 Studeni, 2011, 18:18:47 ---Meni je zao, sto niko nezna, kako ja stvarno vozim... vec imam skupina ljudi, koja govori, da moram se smiriti sa svojim nacinom voznje, jer dok ne roknem, da se necu smiriti... nedavno je poginuo na motoru, od mog dobrog druga brat, koji se profesionalno bavio trkama u 600 open klasi... svi koji su ga poznavali, a to je skoro ceo grad, u kojem zivim, govore da vucem dosta na njega po nacinu voznje, i svi govore da moram da se smirim....

--- Kraj citata ---

imas priliku sljedece godine stavit motor u kombi i doc odvozit bar nas skuter happening i dokazat svoju brzu voznju i opcenito brzinu runnera a ove fore ja vozim ovak il onak na cesti to su price za malu djecu.zna se di je mjesto za dokazivanje vozackih sposobnosti.

--- Citat: igor.sb - 12 Studeni, 2011, 18:20:45 ---nista, kao ni zelenoj fasadi na kuci  :toothy11:

--- Kraj citata ---

hahahahahaa...igore mir.... :P

gagi racer:

--- Citat: 2TDottore - 12 Studeni, 2011, 18:23:08 ---imas priliku sljedece godine stavit motor u kombi i doc odvozit bar nas skuter happening i dokazat svoju brzu voznju i opcenito brzinu runnera a ove fore ja vozim ovak il onak na cesti to su price za malu djecu.zna se di je mjesto za dokazivanje vozackih sposobnosti.

--- Kraj citata ---
Sa zadovoljstvom... samo da resim problem sa kocnicama, zadnjim amortom, i prednjim vilama, jer ovako voziti ,je bas za budalu kao sto sam ja... :sad3:

2TDottore:

--- Citat: gagi racer - 12 Studeni, 2011, 18:24:10 ---Sa zadovoljstvom... samo da resim problem sa kocnicama, zadnjim amortom, i prednjim vilama, jer ovako voziti ,je bas za budalu kao sto sam ja... :sad3:

--- Kraj citata ---

imas vremena do 5-6 mjeseca za nabavit i veliki disk i dobar amortizer i dobre vilice  :)

Drnda:
mario.. moj stil voznje sto sam sad rekao je zbog mekanih vila i gume stare 8 god naprijed.. a kad se zaletis ko budala, tesko je bez blokiranja se zaustaviti, zato idem tezinom sto vise volanu.. inace vozim normalno  :toothy11:
a gagi, amorizer ti je ubiven...
nadam se da cu barem moci ja iskombinirati ove god dolazak na stazu  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju