Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera runner 180 Black Widow

<< < (41/140) > >>

igor.sb:

--- Citat: 2TDottore - 12 Studeni, 2011, 18:06:40 ---vidi da ko je iso redovno u skolu na satove fizike...sjedi 5...hahhaaa

--- Kraj citata ---

jasno, zbog prezimena (Đ) bio sam prisiljen sjediti u prvim redovima :)

Drnda:
ja sam jedino pri kocenju aftomatski bacao se na volan.. ali to je iz nekih drugih razloga... ali ovo kod tebe je bas ono teski gagi rejsing  :headbang:

2TDottore:

--- Citat: igor.sb - 12 Studeni, 2011, 18:08:42 ---jasno, zbog prezimena (Đ) bio sam prisiljen sjediti u prvim redovima :)

--- Kraj citata ---

vis kak to ponekad dobro dodje da pomognes drugima i uvjeris ih u surovu stvarnost...hahahaa  ;D

--- Citat: Drnda-1 - 12 Studeni, 2011, 18:10:16 ---ja sam jedino pri kocenju aftomatski bacao se na volan.. ali to je iz nekih drugih razloga... ali ovo kod tebe je bas ono teski gagi rejsing  :headbang:

--- Kraj citata ---

drnda a i tvoj stil voznje mi je oduviek bio famozan  :laughing7:

igor.sb:

--- Citat: gagi racer - 12 Studeni, 2011, 17:34:33 ---

--- Kraj citata ---

i zadnji amortizer je u savrsenom banana ili kifla stanju  :laughing7: :laughing7:

--- Citat: 2TDottore - 12 Studeni, 2011, 18:12:20 ---vis kak to ponekad dobro dodje da pomognes drugima i uvjeris ih u surovu stvarnost...hahahaa  ;D

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

gagi racer:

--- Citat: 2TDottore - 12 Studeni, 2011, 18:06:40 ---vidi da ko je iso redovno u skolu na satove fizike...sjedi 5...hahhaaa

to ja cak ni na utrkama ne radim di nekai i koristi...hahahahahaa....tu tehniku voznje bi trebalo malo snimit da se nasmijemo....  :laughing11:

--- Kraj citata ---

Meni je zao, sto niko nezna, kako ja stvarno vozim... vec imam skupina ljudi, koja govori, da moram se smiriti sa svojim nacinom voznje, jer dok ne roknem, da se necu smiriti... nedavno je poginuo na motoru, od mog dobrog druga brat, koji se profesionalno bavio trkama u 600 open klasi... svi koji su ga poznavali, a to je skoro ceo grad, u kojem zivim, govore da vucem dosta na njega po nacinu voznje, i svi govore da moram da se smirim....

Sta fali amortu ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju