Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera runner 180 Black Widow
igor.sb:
--- Citat: gagi racer - 12 Studeni, 2011, 17:46:45 ---Mislite da se zajebavam ? oseti se razlika, velik je to vizir, ovako nema otpora vise, pa ide bolje :)
--- Kraj citata ---
osetis maunu, osim ako ne zabijes glavu u muda
veci otpor TI stvaras, nego bilo kakav vizir pa cak i veliki jer koliko toliko siba preko tebe
gagi racer:
--- Citat: igor.sb - 12 Studeni, 2011, 17:59:41 ---osetis maunu, osim ako ne zabijes glavu u muda
veci otpor TI stvaras, nego bilo kakav vizir pa cak i veliki jer koliko toliko siba preko tebe
--- Kraj citata ---
pa ja uvek vozim sagnut, kada je u pitanju dodavanje gasa, ako je konstanta brzina, onda sam uspravljen... ko masina radim, cim pustam gas, podizem se, cim dodaje gas spustam se :) :toothy10:
igor.sb:
--- Citat: gagi racer - 12 Studeni, 2011, 18:03:48 ---pa ja uvek vozim sagnut, kada je u pitanju dodavanje gasa, ako je konstanta brzina, onda sam uspravljen... ko masina radim, cim pustam gas, podizem se, cim dodaje gas spustam se :) :toothy10:
--- Kraj citata ---
valjda ti je jasno koliko to debilo ne samo da sad zvuci nego i izgleda
samo sto se zaj#bo pri nabijanju gasa masina se dize prema gore, doslovce na nosacu
Drnda:
trebao si ga pustiti da se veseli, sad si mi pokvario vic :toothy12: :toothy12: :toothy12:
2TDottore:
--- Citat: igor.sb - 12 Studeni, 2011, 17:59:41 ---veci otpor TI stvaras, nego bilo kakav vizir pa cak i veliki jer koliko toliko siba preko tebe
--- Kraj citata ---
vidi da ko je iso redovno u skolu na satove fizike...sjedi 5...hahhaaa
--- Citat: gagi racer - 12 Studeni, 2011, 18:03:48 ---pa ja uvek vozim sagnut, kada je u pitanju dodavanje gasa, ako je konstanta brzina, onda sam uspravljen... ko masina radim, cim pustam gas, podizem se, cim dodaje gas spustam se :) :toothy10:
--- Kraj citata ---
to ja cak ni na utrkama ne radim di nekai i koristi...hahahahahaa....tu tehniku voznje bi trebalo malo snimit da se nasmijemo.... :laughing11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju