Tehnički kutak > Tuning skutera

Zna li itko išta o sportskim variomatima za 4T 50ccm skutere

<< < (2/5) > >>

SlowRider:
Malossi multivar je sportski variomat koji dosta daje na performansama i nemozes od njega ocekivati veliku trajnost i jeftino odrzavanje.

Sto se tice potrosnje rolica i klizaca, rolice i klizace mjenjati nakon 3000km i ne bi trebalo biti problema, barem u mom slucaju.

Iskustva mnogih govore da multivar odlicno radi na Piaggio masinama, dok se polini pokazao odlicnim na minarelli masinama. Ali Polini ima odlicnu kvalitetu izrade i stvarno je medju najboljim brendovima.

Aleksandar:

--- Citat: Agil - 09 Ožujak, 2008, 22:32:37 ---@ Aleksandar

hm..to nije odgovor.....jer:

- znaš i sam zašto valjda...hm, ne znam
- jer je najzastupljeniji.....hm ( i u Osijeku je pobijedio HSP )
- jer ga ti imaš.....dobro
- nema nikakvih problema osim što jede rolice i struže pa troši klizače
- nema naznaka potrošnje....koliko brzo se troši, odnosno koliko bi trebao trajati variomat.....?

@ neer
100 % provjereno -tko je provjerio, kada , kako....postoji li negdje usporedni test variomata ?

--- Kraj citata ---

1.zato sta je najbolji u svim segmentima koje pruža.. start meduubrzanje i krajnja
2.opcenito najzastupljenjji i najlaksse ga kupit -prodat i kupit potrosnje dijelove za njega tipa klizace
3.ja ga imam da i nikakvih problema s njim
4.odakle ti da jede klizace?? klizaci se trose kao sta se i trose karike gume disk plocice itd-potrosni materijal..
5.kolko se trosi ? ovisi kak ga montiras -dakle dal je strucno il prvi put montiras pa krivo smontiras pa sjebes.. trebao bi jako dugo jer to nisu gume pa da se direktno trosi.

jasnije?

SlowRider:
Ja predvidjam da cu preci 20 000km sa multivarom i onda ce biti vrijeme za novi.

Aleksandar:

--- Citat: SlowRider - 09 Ožujak, 2008, 22:43:53 ---Ja predvidjam da cu preci 20 000km sa multivarom i onda ce biti vrijeme za novi.

--- Kraj citata ---

racunaj na tih 20 tkm jos 20tkm a tek razmisljat o zamjeni  :drunken_smilie: :drunken_smilie:

ja imam tolko s njim -tolko malo je potrosen da je to stvarno zanemarivo  :)

Aleksandar:

--- Citat: Aleksandar - 09 Ožujak, 2008, 22:45:04 ---
--- Citat: SlowRider - 09 Ožujak, 2008, 22:43:53 ---Ja predvidjam da cu preci 20 000km sa multivarom i onda ce biti vrijeme za novi.

--- Kraj citata ---

racunaj na tih 20 tkm jos 20tkm a tek onda razmisljat o  zamjeni  :drunken_smilie: :drunken_smilie:

ja imam tolko s njim -tolko malo je potrosen da je to stvarno zanemarivo  :)

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju