Tehnički kutak > Tuning skutera
Zna li itko išta o sportskim variomatima za 4T 50ccm skutere
Agil:
...naime i Malosssi ( Multivar) i Polini / Speed control) imaju variomat za Kymco Agility odnosno ostale GY6 skutere...kolike i kakve (dimenzije ) rolice dolaze s njima...i s čime valja eksperimentirat. ( koje težine rolica stavljat ) ? U kombinaciji s kojim federom kvačila najbolje "rade"..? kakvi su "talijani " u odnosu na "Taiwanske" variomate: Koso, NCY, Prodigy, Naraku., dr.Pulley.....?.....Valjaju li išta oni Teflonom presvučeni variomati.?
Što je u stvari ono što čini dobar variomat: ime ?....nagib rampe ( zar se to ne može kopirat lako ? ) kvalitet izrade ( evo multivar struže i jede klizače , pa se mora turpijat ??...???..??? )...krajnji rezultat....?
@ Stardust...Šta je bilo s tvojim assasins variomatom ?....znaš li sad u čemu je bio problem....( možda rolice 6,5, a ne 7 kao što je uobičajeno )
Agil:
Evo Malossi Multivar for Kymco Agility
Polini Speed Control
Koso - Naraku
Prodigy (POP )
NCY
dr.Pulley
Aleksandar:
uzmi il malossi il polini znas i sam zasto valjda :icon_thumright:
malossi mutlivar ima sitnu manu a to je da trosi rolice al to se lagano rijesi finim šmirgl papirom za 20 min :frajer:
takoder postoji malossi mast za rolice, ja ju imam i multivar mi potrosi jedva 2 seta rolica u godini na vxru 209 :icon_thumright:
polini isto nije los dapače al moj glas malossiu jer je 10 puta zastupljeniji i ja ga imam i nakon 2 god ama bas nikakvih problema il naznaka potrosnje :notworthy:
..
neer:
istina je nema dileme 100% provjeren malossi multivar je predobar odabir ponosni sam vlasnik jednoga :toothy3:
Agil:
@ Aleksandar
hm..to nije odgovor.....jer:
- znaš i sam zašto valjda...hm, ne znam
- jer je najzastupljeniji.....hm ( i u Osijeku je pobijedio HSP )
- jer ga ti imaš.....dobro
- nema nikakvih problema osim što jede rolice i struže pa troši klizače
- nema naznaka potrošnje....koliko brzo se troši, odnosno koliko bi trebao trajati variomat.....?
@ neer
100 % provjereno -tko je provjerio, kada , kako....postoji li negdje usporedni test variomata ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju