Tehnički kutak > Tuning skutera

Zna li itko išta o sportskim variomatima za 4T 50ccm skutere

<< < (3/5) > >>

SlowRider:

--- Citat: Aleksandar - 09 Ožujak, 2008, 22:45:04 ---
--- Citat: SlowRider - 09 Ožujak, 2008, 22:43:53 ---Ja predvidjam da cu preci 20 000km sa multivarom i onda ce biti vrijeme za novi.

--- Kraj citata ---

racunaj na tih 20 tkm jos 20tkm a tek razmisljat o zamjeni  :drunken_smilie: :drunken_smilie:

ja imam tolko s njim -tolko malo je potrosen da je to stvarno zanemarivo  :)

--- Kraj citata ---

Ja sam realan. Moj multivar je bio malo grublji pa je trebalo neke sitnice doraditi...

Aleksandar:
multivar ima malo grublje kanale tvornicki

neer:

--- Citat: Agil - 09 Ožujak, 2008, 22:32:37 ---

@ neer
100 % provjereno -tko je provjerio, kada , kako....postoji li negdje usporedni test variomata ?

--- Kraj citata ---
nisam  napravio test ali po misljenju ostalih ljudi vidimo da je najbolji jos nikoga nije razocarao necu reci da polini i ostali proizvodjaci nevaljaju ali meni osobno malossi kao proizvodjac pravi najbolje djelove za skutere.poceo sam s malossi djelovima i vjeroajtno cu uvijek malossi koristit .ali pitaj bilo koga koji variomat ima vecina ti odgovorit malossi tak da..

Agil:
@Aleksandar
da, hvala..ali..

1. zar to ne ovisi  i o setupu ( ono multivar s pogrešnim rolicama u nekom segmentu lošiji od npr Koso variomata s pravilno odabranim rolicama )
i kako uopće ide setup....s kojim rolicama za koji skuter i koji rezultat ?
2. istina - zanima me - da li su klizači isti za neke varijatore..i koliko često se troše
3. :icon_thumright:
4. tema o trošenju klizača ..bila je onomad na ovom forumu...- savjet: treba oturpijati multivar okolo
5..onda znači da bi svi trebali otprilike jednako trajat.....montaža, da....još nisam shvatio koja je uloga one metalne šajbice...i šta ako ti ne isporuče nju uz variomat....( dobro ove osovine variomata mi ne trebaju jer je jedna isporučena s kitom za deblokadu Kymca)

...i opet ..koliko je bolji sportski variomat..od drugog sportskog variomata...( od serijskog valjda je po startu, međuubrzanju i krajnjoj )...valjda je netko na jednom skuteru, s istim rolicama,  testirao bar Polini i Malossi pa zna ima li razlike.

vpucko:
gle uzmimo u obzir da je prijenos naselovan znaci odgovarajuce rolice, centralni i oprugice

multivar daje oko 30.ak % bolje rezultate sto se tice ubrzanja nego serijski variomat!

eo ja govorim iz prve ruke!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju