Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
dali bi mi neko mogao objasniti razlike između normalnog multivara i ovoga ovdje sa polutkama?
a čuj prijatelju, nekada te nerazumjem!ja nisam znao što to znači OVER RANGE i u čemu je fora!zato sam i pitao, ali nisam nigdje rekao da ga hoću kupiti!
Citat: robert - 09 Ožujak, 2008, 18:08:04dali bi mi neko mogao objasniti razlike između normalnog multivara i ovoga ovdje sa polutkama?Ovaj over range ti ima malo veći radijus, što znači da će pri krajnjoj brzini imati nešto veći prijenosni omejr, što uz dostatnu snagu motora znači i veću brzinu. Nešto kao dodatna 6. ta brzina na autu...
koliko ja cujem, evolution prijenos rulez na minarelli (speed control sa 6 rulina), over range je za piaggio ali sve je za isprobat jer na kraju krajeva nebi znao koje su razlike...
što bi bilo bolje za ovaj navedeni setup?gljiva ili airbox?
i meni se to čini bolje rješenje! vozim se po svakakvom vremenu a to nije baš za gljivu!
Citat: gozz - 09 Ožujak, 2008, 18:35:28Citat: robert - 09 Ožujak, 2008, 18:08:04dali bi mi neko mogao objasniti razlike između normalnog multivara i ovoga ovdje sa polutkama?Ovaj over range ti ima malo veći radijus, što znači da će pri krajnjoj brzini imati nešto veći prijenosni omejr, što uz dostatnu snagu motora znači i veću brzinu. Nešto kao dodatna 6. ta brzina na autu...ne pisat ak ne znaš........veče su zadnje polutke i s takvim pronosom dobiješ bolje i linearnije ubrzanje,krajnja čak može bit i nešto manja
Postoji i mogucnost da se stave piaggio orginal polutke na minarelli, pa se dobije veci promjer straznjih polutki. Potrebno je lupiti i overrange remen.