Općenito > Propisi
polaganje na vlastitom motoru
axor.1992:
nezz ni sam..koliko sam vidio razlika je oko 200 300kn... onda bolje a2 ;D to sam i ja vidio da sve autoskole imaju na brzine...jos nisam vidio skuter...jedino 50cc :D
istipa622:
--- Citat: axor.1992 - 02 Listopad, 2011, 21:03:43 ---nezz ni sam..koliko sam vidio razlika je oko 200 300kn... onda bolje a2 ;D to sam i ja vidio da sve autoskole imaju na brzine...jos nisam vidio skuter...jedino 50cc :D
--- Kraj citata ---
e upravo to :icon_thumright:
ako neznaš šaltat autoškola je tu i plačaš ju da te to nauči, zašto da ne iskoristiš to što plačaš :dontknow:
i odma odi na A2,razlika u lovi je nikakva a nikad neznaš ša ti život nosi u budućnosti, sada možda ne planiraš uzimat nešto jače ali za par godina tko zna :)
maki 225:
Kod mene u autoskoli je bio jedan kymco 250 za polaga nje,skuter naravno. http://www.scootersargentinos.com.ar/wp-content/uploads/2009/12/main_Kymco-Grand-Dink-250.jpg
Deny:
:S ja sam dosao motorom na polaganje i pao sam,naravno palo je nas 5-6 svi koji smo dosli motorima i koji smo vozili na zadnji vise poligona,kad smo stigli dolje kaze onaj ,pali ste ne morate nista sjedat na motor ,pitam zasto,kaze on kako vozis motor a nemas vozacke :drunken_smilie:
axor.1992:
--- Citat: istipa622 - 02 Listopad, 2011, 21:07:00 ---e upravo to :icon_thumright:
ako neznaš šaltat autoškola je tu i plačaš ju da te to nauči, zašto da ne iskoristiš to što plačaš :dontknow:
i odma odi na A2,razlika u lovi je nikakva a nikad neznaš ša ti život nosi u budućnosti, sada možda ne planiraš uzimat nešto jače ali za par godina tko zna :)
--- Kraj citata ---
ma imam ja od starog xtx...samo nezz dali ga smijem vozit s a2...njega vozim ovako..bez vozacke :sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju