Općenito > Propisi

polaganje na vlastitom motoru

<< < (3/11) > >>

^^GlavonjA^^:

--- Citat: axor.1992 - 02 Listopad, 2011, 20:48:49 ---aha ...a dali je problem sta nije na brzine?

--- Kraj citata ---

ak nije na brzine...onda ti u napomeni u vozačkoj upišu da moreš vozit do 125 ali automatik.....tak da ti se to ne isplati....

maki 225:

--- Citat: Deny - 02 Listopad, 2011, 21:10:45 ---:S ja sam dosao motorom na polaganje i pao sam,naravno palo je  nas 5-6  svi koji smo dosli motorima i koji smo vozili na zadnji vise poligona,kad smo stigli dolje kaze onaj ,pali ste ne morate nista sjedat na motor ,pitam zasto,kaze on kako vozis motor a nemas vozacke  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
Šta njega boli racku,pa ja sam dolazio autom na polaganje za b kategoriju pa nije bilo problema,još instrutkor pita jel čepiš ti to?

istipa622:

--- Citat: Deny - 02 Listopad, 2011, 21:10:45 ---:S ja sam dosao motorom na polaganje i pao sam,naravno palo je  nas 5-6  svi koji smo dosli motorima i koji smo vozili na zadnji vise poligona,kad smo stigli dolje kaze onaj ,pali ste ne morate nista sjedat na motor ,pitam zasto,kaze on kako vozis motor a nemas vozacke  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

niste valjda popušili to ???
di vam je bio instruktor za to vrijeme da vas ajmo reć "zaštiti" jer šta njega boli k**** šta vi radite i vozite  :angry7:

--- Citat: axor.1992 - 02 Listopad, 2011, 21:11:35 --- ma imam ja od starog xtx...samo nezz dali ga smijem vozit s a2...njega vozim ovako..bez vozacke  :sad1:

--- Kraj citata ---

imaš sreće,xt660x pravi stroj, a  taman ga smiješ vozit sa A2  :icon_thumright:

Deny:
pojma nemam znam da sam pao a najjace je sto je lik siptar racku jer svi idemo u drugi grad da polazemo jer se tu najlakse prolazi  :drunken_smilie:

axor.1992:
oo onda super :D ipak a2  :toothy9: to vama onda dosao neki konj...pa kakve veze sta ste dosli na motorima  :sad1: kreten  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju