Općenito > Propisi
polaganje na vlastitom motoru
3alfa3:
--- Citat: ^^GlavonjA^^ - 04 Listopad, 2011, 19:36:46 ---već 3. koji govori istu stvar ko i ja...i nisu nikakve poluinfo....do 2007. si mogel polagat za A s 18 let, uvjet je bil motor jači od 11 kw.....zbog sranja na cesti su uveli a,a1,a2....a ovo za automatike i manualce vredi od kad autoškola postoji!!!! neznam kaj da više velim ili ko još mora reč da je tak da bi svi vjerovali da je tak...uostalom imate autoškole pa se sami uvjerite...@ steeef moremo i Pinčija u Đurđevac iti pitat! :) ;) :P
--- Kraj citata ---
Ma kaj se nerviras... Nek polazu na automatiku pa nek se posle cude ko pura dreku kad ih drot zaustavi... :toothy12:
3alfa3:
--- Citat: igor.sb - 05 Listopad, 2011, 14:14:54 ---sta ce mi auto skola, u zakonu nist ne pise
kaznit ce me po cemu?, po necem sto ne postoji u zakonu :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ako nema napomene u vozackoj, vozis kaj hoces, to je istina. Al mislim da se stavlja napomena. Govorim o punokrvnoj A kat.
Ako i ne, zna se koliko kubika mora minimalno imat motor da bi dobio A kat, a sumnjam da autoskole imaju GP800 ili Manu....
igor.sb:
ima napomena ''do punoljetnosti upravljanje motociklom do 125ccm'' i to e to
axor.1992:
zaboravio sam pitat...dali je odredeno do kad se polaze na motorima...mislim dali se moze polagati u 11 mj?
Loris Ri:
--- Citat: axor.1992 - 10 Listopad, 2011, 21:40:35 ---zaboravio sam pitat...dali je odredeno do kad se polaze na motorima...mislim dali se moze polagati u 11 mj?
--- Kraj citata ---
mozes kad oces....al kolko ce te vrijeme sluzit za sate voznje.....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju