Općenito > Propisi
polaganje na vlastitom motoru
igor.sb:
--- Citat: ^^GlavonjA^^ - 04 Listopad, 2011, 17:19:08 ---IX. EVIDENCIJA
Članak 26.
Kandidatu koji je položio vozački ispit u cijelosti izdaje se uvjerenje o položenomu vozačkom ispitu.
Kandidatu koji je položio ispit za upravljanje vozilom na vozilu s automatskim sustavom prijenosa (automatski mjenjač) za kategorije A1, A2, A, M ili B i B+E taj podatak upisuje se u uvjerenje o položenom vozačkom ispitu.
eto ga na....ak treba snimil bum i Čačića koji bu sve objasnil i del video na youtube pa nek onda svi vide o čemu se dela!!!!!!!!!!
--- Kraj citata ---
2003 mi je bila davno
2 alfa nisam imao 18 god, il vozis skuter do 125 il vozis yamahu tw125
prije cca 2 god kad me zaustavio murjak, mladi, nije mu bilo jasno kakva je to vozacka di pise do punoljetnosti upravljanje motociklom do 125 ccm ::) morao sam mu objasnjavati, da su to stare vozacke, tad je to prvi put cuo i vidio :toothy12: :toothy12: :toothy12:
steeef:
--- Citat: ^^GlavonjA^^ - 04 Listopad, 2011, 17:19:08 ---IX. EVIDENCIJA
Članak 26.
Kandidatu koji je položio vozački ispit u cijelosti izdaje se uvjerenje o položenomu vozačkom ispitu.
Kandidatu koji je položio ispit za upravljanje vozilom na vozilu s automatskim sustavom prijenosa (automatski mjenjač) za kategorije A1, A2, A, M ili B i B+E taj podatak upisuje se u uvjerenje o položenom vozačkom ispitu.
eto ga na....ak treba snimil bum i Čačića koji bu sve objasnil i del video na youtube pa nek onda svi vide o čemu se dela!!!!!!!!!!
--- Kraj citata ---
mislil sam link clanka
::)
a druga stvar,ja nigdi ne vidim da pise da je zabranjeno vozit motor s brzinama zbog gore navedenog i da bude dobil zbog tog kaznu ili iskljucen iz prometa ili tretiran drugacije.
nemoj se kesit s poluinfirmacijama ;)
igor.sb:
i to je RAVILNIK O NAČINU OBAVLJANJA I ORGANIZIRANJA VOZAČKIH ISPITA TE NAČINU IZDAVANJA I ODUZIMANJA DOPUŠTENJA OVLAŠTENOM ISPITIVAČU tj. obicni drek
:dontknow: :dontknow: :toothy3:
ive_91:
ko god polaze na automatiku to je za veke vekova evidentirano da bi legalno vozil manualca moras ic ponovo polagat.!
amen.!
^^GlavonjA^^:
--- Citat: ive_91 - 04 Listopad, 2011, 19:15:14 ---ko god polaze na automatiku to je za veke vekova evidentirano da bi legalno vozil manualca moras ic ponovo polagat.!
amen.!
--- Kraj citata ---
već 3. koji govori istu stvar ko i ja...i nisu nikakve poluinfo....do 2007. si mogel polagat za A s 18 let, uvjet je bil motor jači od 11 kw.....zbog sranja na cesti su uveli a,a1,a2....a ovo za automatike i manualce vredi od kad autoškola postoji!!!! neznam kaj da više velim ili ko još mora reč da je tak da bi svi vjerovali da je tak...uostalom imate autoškole pa se sami uvjerite...@ steeef moremo i Pinčija u Đurđevac iti pitat! :) ;) :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju