Općenito > Propisi

polaganje na vlastitom motoru

<< < (8/11) > >>

igor.sb:
znaci ja koji sam polagao na skiperu 125, sta moram ponovo polagat na brzine da bi smio voziti

glavonja ukljuci glavu, A kat je A kat

sta je ista stvar za auto, zna se tko je mladi vozac i kojim kw si ogranicen

^^GlavonjA^^:

--- Citat: steeef - 04 Listopad, 2011, 14:44:36 ---kae s glavom?nisi u pravu kolko god bil ti ziher,ok?

--- Kraj citata ---

jesam jesam...novi zakoni....baš sam danas imal razgovor o toj temi i sve kaj sam napisal tu stoji! ako treba dokazati nije bed!  :headbang:

steeef:
moze,stavi tu da vide ostali za ubuduce.

^^GlavonjA^^:

--- Citat: steeef - 04 Listopad, 2011, 17:14:43 ---moze,stavi tu da vide ostali za ubuduce.

--- Kraj citata ---

IX. EVIDENCIJA

Članak 26.

Kandidatu koji je položio vozački ispit u cijelosti izdaje se uvjerenje o položenomu vozačkom ispitu.

Kandidatu koji je položio ispit za upravljanje vozilom na vozilu s automatskim sustavom prijenosa (automatski mjenjač) za kategorije A1, A2, A, M ili B i B+E taj podatak upisuje se u uvjerenje o položenom vozačkom ispitu.

eto ga na....ak treba snimil bum i Čačića koji bu sve objasnil i del video na youtube pa nek onda svi vide o čemu se dela!!!!!!!!!!

3alfa3:

--- Citat: igor.sb - 04 Listopad, 2011, 14:56:12 ---znaci ja koji sam polagao na skiperu 125, sta moram ponovo polagat na brzine da bi smio voziti

glavonja ukljuci glavu, A kat je A kat

sta je ista stvar za auto, zna se tko je mladi vozac i kojim kw si ogranicen

--- Kraj citata ---

Kak si mogo dobit A kat vozeci na skiperu 125?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju