Općenito > Propisi
polaganje na vlastitom motoru
igor.sb:
znaci ja koji sam polagao na skiperu 125, sta moram ponovo polagat na brzine da bi smio voziti
glavonja ukljuci glavu, A kat je A kat
sta je ista stvar za auto, zna se tko je mladi vozac i kojim kw si ogranicen
^^GlavonjA^^:
--- Citat: steeef - 04 Listopad, 2011, 14:44:36 ---kae s glavom?nisi u pravu kolko god bil ti ziher,ok?
--- Kraj citata ---
jesam jesam...novi zakoni....baš sam danas imal razgovor o toj temi i sve kaj sam napisal tu stoji! ako treba dokazati nije bed! :headbang:
steeef:
moze,stavi tu da vide ostali za ubuduce.
^^GlavonjA^^:
--- Citat: steeef - 04 Listopad, 2011, 17:14:43 ---moze,stavi tu da vide ostali za ubuduce.
--- Kraj citata ---
IX. EVIDENCIJA
Članak 26.
Kandidatu koji je položio vozački ispit u cijelosti izdaje se uvjerenje o položenomu vozačkom ispitu.
Kandidatu koji je položio ispit za upravljanje vozilom na vozilu s automatskim sustavom prijenosa (automatski mjenjač) za kategorije A1, A2, A, M ili B i B+E taj podatak upisuje se u uvjerenje o položenom vozačkom ispitu.
eto ga na....ak treba snimil bum i Čačića koji bu sve objasnil i del video na youtube pa nek onda svi vide o čemu se dela!!!!!!!!!!
3alfa3:
--- Citat: igor.sb - 04 Listopad, 2011, 14:56:12 ---znaci ja koji sam polagao na skiperu 125, sta moram ponovo polagat na brzine da bi smio voziti
glavonja ukljuci glavu, A kat je A kat
sta je ista stvar za auto, zna se tko je mladi vozac i kojim kw si ogranicen
--- Kraj citata ---
Kak si mogo dobit A kat vozeci na skiperu 125?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju