Općenito > Propisi
polaganje na vlastitom motoru
mhr-team:
--- Citat: Loris Ri - 02 Listopad, 2011, 22:56:18 ---nije uvjet da je na brzine,moze i na skuteru polagat i mora imat 125ccm
--- Kraj citata ---
istina, sorry... mislio sam da pričamo o A-kategoriji :icon_thumright:
steeef:
--- Citat: ^^GlavonjA^^ - 02 Listopad, 2011, 21:13:42 ---ak nije na brzine...onda ti u napomeni u vozačkoj upišu da moreš vozit do 125 ali automatik.....tak da ti se to ne isplati....
--- Kraj citata ---
ma di si ti to videl majketi?to ispitivac napise na uvjerenje al u vozacku se neupisuje.
imas tu na forumu par ljudi koi su polagali na skuterima vece kubikaze pa su dobili vozacku bez napomena.bila je cak i tema o tome prije.
^^GlavonjA^^:
--- Citat: steeef - 03 Listopad, 2011, 09:17:34 ---ma di si ti to videl majketi?to ispitivac napise na uvjerenje al u vozacku se neupisuje.
imas tu na forumu par ljudi koi su polagali na skuterima vece kubikaze pa su dobili vozacku bez napomena.bila je cak i tema o tome prije.
--- Kraj citata ---
nejde napomena vozačku nego imaju u bazi,,ili ti ga u kompu, znam jer sam se raspitival dok sam išel polagat, da sam polagal na skuteru od 250 ccm, danas ne bi mogel vozit motor s brzinama, provjereno!!! :headbang:
steeef:
pa ni danas ga ne voziš ::)
^^GlavonjA^^:
--- Citat: steeef - 03 Listopad, 2011, 10:03:39 ---pa ni danas ga ne voziš ::)
--- Kraj citata ---
vozim,al ga nemam u vlasništvu! :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju