Općenito > Propisi

polaganje na vlastitom motoru

<< < (6/11) > >>

kruno0204991:
Glavonja to bi onda znacilo da kad Te policija zaustavi a vozis recimo exc-a 450 nekog da bi dobio kaznu ?
baš se njima da gledat po bazi. Imaš vozačku za tu kategoriju vozi šta god hoćeš ako je u toj kategoriji

Mozete polagati sa svojim motorom ispadne Vam jeftiniji vozački

^^GlavonjA^^:

--- Citat: kruno0204991 - 03 Listopad, 2011, 15:00:34 ---Glavonja to bi onda znacilo da kad Te policija zaustavi a vozis recimo exc-a 450 nekog da bi dobio kaznu ?
baš se njima da gledat po bazi. Imaš vozačku za tu kategoriju vozi šta god hoćeš ako je u toj kategoriji

Mozete polagati sa svojim motorom ispadne Vam jeftiniji vozački

--- Kraj citata ---

gle ako polažeš na skuteru za a2 onda ti stoji takva napomena u njihovom kompu i dok te murija zaustavi prek toki vokija sve odma sazna, da li si kažnjavan da li imaš kategoriju, da li smiješ vozit skuter ili motor do 35 kw...znam kaj pričam jer imam kuma u muriji koji me daje sve info i s instruktorom u autoškoli sam si ko brat...tak da .... :hello:

kruno0204991:
ma sve 5 malo mi to cudno ali jbg : :icon_thumright:

Bokygs:
To je glupost teza.Onda bi trebali staviti ako slucajno polozis B na automatiku nemozes voziti auto s brzinama,daj koje nebuloze ::)

3alfa3:
Na uvjerenju koje ti da ispitivac nakon ispita ima rubrika "polozio je vozacki ispit na vozilu s automatskim prijenosom DA ili NE" i prekrizi se NE

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju