Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nije uvjet da je na brzine,moze i na skuteru polagat i mora imat 125ccm
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
ak nije na brzine...onda ti u napomeni u vozačkoj upišu da moreš vozit do 125 ali automatik.....tak da ti se to ne isplati....
ma di si ti to videl majketi?to ispitivac napise na uvjerenje al u vozacku se neupisuje.imas tu na forumu par ljudi koi su polagali na skuterima vece kubikaze pa su dobili vozacku bez napomena.bila je cak i tema o tome prije.
pa ni danas ga ne voziš
Glavonja to bi onda znacilo da kad Te policija zaustavi a vozis recimo exc-a 450 nekog da bi dobio kaznu ?baš se njima da gledat po bazi. Imaš vozačku za tu kategoriju vozi šta god hoćeš ako je u toj kategorijiMozete polagati sa svojim motorom ispadne Vam jeftiniji vozački
Na uvjerenju koje ti da ispitivac nakon ispita ima rubrika "polozio je vozacki ispit na vozilu s automatskim prijenosom DA ili NE" i prekrizi se NE
ajde, hvala bogu da ima još netko ko zna o čemu pričam!
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
trabunjajte kaj god očete...al ono kaj sam ziher sam ziher....i morete pričat kaj očete, al znam da sam u pravu....btw: ista stvar za auto!
kae s glavom?nisi u pravu kolko god bil ti ziher,ok?
moze,stavi tu da vide ostali za ubuduce.
znaci ja koji sam polagao na skiperu 125, sta moram ponovo polagat na brzine da bi smio vozitiglavonja ukljuci glavu, A kat je A katsta je ista stvar za auto, zna se tko je mladi vozac i kojim kw si ogranicen