Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
kupoprodaja i ocjena članova
crobex:
--- Citat: istipa622 - 02 Listopad, 2011, 01:18:14 ---ovo se isto i meni dogodilo samo šta sam ja uplatio punu svotu :S
kasnije sam načuo da je taj isti frajer zeznuo više ljudi na istu foru.
daj reci o kojem se mobitelu radilo i di si našao oglas, možda smo na istog nasjeli?
--- Kraj citata ---
c902 sonyericsson oglas je bio na njuskalu. ime i prezime domagoj blažević adresa lažna, grad bi trebao bit ili sb ili pž
maki 225:
--- Citat: crobex - 02 Listopad, 2011, 15:33:27 ---c902 sonyericsson oglas je bio na njuskalu. ime i prezime domagoj blažević adresa lažna, grad bi trebao bit ili sb ili pž
--- Kraj citata ---
Za takvog nisam čuo vamo.
crobex:
ako čujes moja preporuka da zaobiđes tu osobu. sto se tiče ocijenjivanja, radio sam tu s dosta dečkiju i nisam nikog ocijenio ne zato sto nije bilo ok nego nemogu nać br oglasa preko kojeg sam kupio. sugeriram da se i to ocijenjivanje moze obavit drugačije uz ime posiljatelja i slično.
crobex:
--- Citat: Drnda-1 - 02 Listopad, 2011, 13:26:36 ---kako bi se osjecao da ti kazem da sam zeznut za 4500 kn :laughing7:
--- Kraj citata ---
nisi nam napisao kako si zeznut, jesi uplatio prije novce ili? bas zbog toga sam pokrenuo ovu raspravu da se proba napravit neki interni dogovor između članova, da se nađe u svakoj zupaniji po jedan član preko kojeg se moze ostvarit trgovina ili tako nesto, mislim da bi svima to odgovaralo
Drnda:
novci unaprijed za skuter, slike super, stvarnost za u smece, 4500 kn otislo u vjetar :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju